ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА У СРБИЈИ!

ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА У СРБИЈИ!
 
 

Хранили сте пса који вас је ујео ! Црна Гора је гласала за пријем Косова у УНЕСКО! Срби не будите наивни , гајили сте гује у недрима . Ми њих хлебом они нас  каменом . Продали су  нас за по луле дувана Западу .

Црногорци су међу првима признали Независно Косово ...
 
Црногорци Србе пребијају у Црној Гори , а у Србији  Црногорци амерички кадрови и противници Православља су на функцијама ! Недопустиво! Нечувено! Срамота! Докле? Све то раде Црногорци Ватиканске слуге! Црногорци су за НАТО а Србија је после НАТО бомбардовања прва у Европи по оболелима од рака . 
 Црногорци прогоне Србе Православце  у Црној Гори  и не сме се дозволити да то наставе да раде и у Србији по налогу Ватикана и Вашингтона !  Шака јада продата за шаку долара !
 
Црногорци раде против интереса Србије , распарчавају територију Србије и поклањају је нашим непријатељима .Црногорци су кртице Запада .
 
Црногорци су дошли у Србију да заводе ред и америчку  диктатуру . Из Црне Горе су протерали ћирилицу , па су хтели да је протерају и из Србије промовишући " црногорско писмо " у чему предњачи Црногорац проф . Миленко Перовић из Новог Сада оптуживан због мобинга . Црногорци су велики противници Православља и свега српског , ако им се шерифује пут под ноге па код шверцера Мила . Неће НАТО гуслари што миришу на брабоњке са Дурмитора и смрдљиви козји сир Никшића да промовишу НАТО убице исте оне који су убијали Србе . Да Србе називају геноциднима . Србија Србима . Србине дигни главу горе и не веруј америчким кртицама .
 
Најпознатија " жена у црном " је Црногорка Станислава Стажа Зијовић Никшићанка и највећи пљувач Срба , ова брката жена у црном плаћен  зеленим новчаницама упорно тврди да су Срби у Сребреници починили геноцид ! 
 Стипе Месић је први  почасни грађанин Подгорице од 2007 . године али исто и почасни грађанин Приштине , али и почасни грађанину Албанији где има и своју улицу ! Коме Срби верујете ? Католицима ?!
 , а Тачи и Рама Улциња !
Можда је одговор у њиховим генима . Поједина црногорска племена воде директно порекло од Албанаца .
 
Црна Гора протерује Српску Православну Цркву и хапси православне свештенике . Србине коју славу славиш ? Ако нећеш сутра да славиш Степинца , Артуковића или Павелића , реци - стоп Црногорцима на руководећим местима у Србији , јер директно су одговорни за угрожавање безбедности државе Србије и учествују у насилном прогону и католичењу Срба .
 
 
После НАТО  бомбардовања Србија  је прва земља у Европи по оболелима од рака . Томе су доста допринеле слуге НАТО , кртице Запада , противници Православља и послушници Ватикана . НАТО је иза себе оставио , пустош , радијацију и карцином . Због безбедности Србије и очувања њене територије из тог разлога треба протерати са руководећих функција  стране држављане и доушнике "Ујка Сема" Црногорце ! Како може странац да буде на руководећем месту у Србији , а да при том за Запад шпијунира и сарађује са Шиптарима убицама Срба ?.
 
Поп Влада Зечевић Црногорац 1945 . године као тадашњи  полиције забранио је трајни повратак на Косово и Метохију за 250 000 хиљада српских породица . Србине , не веруј Црногорцу .
 
 
 
 Мило Ђукановић тврди : Гласали смо за Косово јер смо доследни ! Докажимо Срби да смо и ми доследни и да нећемо дозволити овим ватиканским послушницима да нам отимају земљу и да нас католиче . То само ћорав више не види . И то само мутав не може да изговори . Нек се овој петицији противе Црногорци до миле воље , али њихова прљава западњачка игра је проваљена једном заувек . Играју прљаву игру плаћену Родшилдовим крвавим парама . Отимају . СТОП црногорској дрскости и безобразлуку . Даље руке од Србије изроди!
 
Срамно ! Црна Гора подржала чланство Косова у УНЕСКО !http://srbin.info/2015/10/21/sramno-crna-gora-i-makedonija-podrzale-clanstvo-kosova-u-unesko/#.VigBkBQ0CL0.facebook
 
Подсетимо се само неких наслова . Мило Ђукановић изјављује : - Гаврило Принцип је  терориста !
 
 
 
 
 Подсећање : Нишким студентима у Црној Гори псована српска мајка !http://www.kurir.rs/canj-niskim-studenima-u-cg-psovana-majka-srpska-clanak-796515
Црногорци на Цетињу пре три године узвикивали : -Убиј , закољи да Србин не постоји !
И ону хрватску : Србе на врбе ! Шта онда очекивати  Албанаца? Недавно су и Шиптари узвикивали исто ко њихова браћа Црногорци ! А било је и  овога ....
Подметнути хулигани и подмукли Црногорци досетили па то на разноразним протестима много касније узвикивали другачије : Убиј закољи да Шиптар не постоји ! Све се то заправо орило из милогорских грла , јер су од Запада добили задатак да компромитују Србе и прикажу их дивљацима .
Све  ратнохушкачке кованице у сарадњи са Ујка Семом и доларску надокнаду одрађивали су љигави Црногорци највећи противници Православља!
И још ...
Колико су Црногорци "безазлени "  говори и напад на Дубровник некад српски град , што је и уједно највећа срамота Црне Горе ! Прва жртва напада на Дубровник био је дубровачки песник Милан Милишић Србин по националности .
 Црногорац Боривоје Боровић адвокат зет Данице Драшковић не може да сакрије мржњу према Србима! Поручује Србину Православцу Ратку Младићу да се убије ! А шта би друго ватикански доушник ?! Без образа и части . 
И још ...
Црна Гора је избацила ћирилицу !!! http://poskok.info/wp/parlament-odlucio-crna-gora-izbacila-cirilicu/
Црногорци су и Његоша протерали из уџбеника а да неће ћирилицу !
 
 
Сад знате с које стране ветар дува и да су Црногорци слуге Ватикана ! РАСПРОДАЈУ СРБИЈУ И РАСППАРЧАВАЈУ ...

Славица Јовановић новинар и књижевник    Kontaktirajte autora peticije