Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Kontaktirajte autora peticije

Produženje roka za stare studente - 2022. godina!

2022-06-20 09:12:10
Kolege, obaveštavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju - 2022. godina. Ako i samo ako se iz nekog razloga još niste potpisali, kliknite na link ispod i ostavite sve tražene podatke. Ako ste se već potpisali, ako ste diplomirali, zaboravite da ste ovo pročitali. POTPISUJU SE SAMO STARI STUDENTI (PREDBOLONJCI), ČAK I ONI KOJIMA JE OSTALO POLA ISPITA, DIPLOMSKI I SL. Hvala!

 


Stari studenti

Posljednja prilika da učiniš nešto za sebe i druge - potpiši se!

2019-06-04 20:28:29

Kolege, obavještavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju - 2019. godina. Ako i samo ako se iz nekog razloga još niste potpisali, kliknite na link ispod i ostavite sve tražene podatke. Ako ste se već potpisali, ako ste diplomirali, zaboravite da ste ovo pročitali. POTPISUJU SE SAMO STARI STUDENTI (PREDBOLONJCI), ČAK I ONI KOJIMA JE OSTALO POLA ISPITA, DIPLOMSKI I SL. Ajte, kolege, nemate se čega bojati, ako nama, koji sve ove godine guramo svim nadležnim organima svoja imena i prezimena pod nos, ništa nije bilo, neće ni vama međ 3000 imena. Nije teško biti čovjek, kolega još manje, samo staviš potpis i mirno spavaš.   

 
https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_stare_predbolonjske_studente_2019?a=2

 

P.S. Informacije u vezi sa ishodom pregovora i svim ostalim u fb grupi:

https://www.facebook.com/groups/1423501481210458/


Stari studenti

POTPIŠI, NE KALKULIŠI!

2019-05-04 08:47:17

Kolege, obavještavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju - 2019. godina. Ako se još niste potpisali, kliknite na link ispod i ostavite sve tražene podatke. POTPISUJU SE SAMO STARI STUDENTI (PREDBOLONJCI) KOJI JOŠ NISU DIPLOMIRALI (ako vam je ostao makar diplomski, molimo vas da se potpišete).

 
https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_stare_predbolonjske_studente_2019?a=2

 

P.S. Informacije u vezi sa ishodom pregovora i svim ostalim u fb grupi:

https://www.facebook.com/groups/1423501481210458/

 

 


Stari studenti

NOVA PETICIJA ZA PRODUŽENJE ROKA - 2019. GODINA!!!

2019-04-17 15:12:28

Kolege, obavještavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju - 2019. godina. Kliknite na link ispod i ostavite sve tražene podatke. POTPISUJU SE SAMO STARI STUDENTI (PREDBOLONJCI), ONI KOJI SE JOŠ NISU POTPISALI (duple potpise brišemo!!!) I KOJI JOŠ NISU DIPLOMIRALI (ako vam je ostao makar diplomski, molimo vas da se potpišete).

 
https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_stare_predbolonjske_studente_2019?a=2

 

P.S. Informacije u vezi sa ishodom pregovora i svim ostalim u fb grupi:

https://www.facebook.com/groups/1423501481210458/


Stari studenti

U TOKU JE POTPISIVANJE PETICIJE (2018. GODINA) ZA PRODUŽENJE!!!

2018-05-25 09:56:48


Potpisuju se samo STARI (PREDBOLONJSKI) STUDENTI KOJI SE JOŠ NISU POTPISALI (duple potpise brišemo!!!), ONI KOJI JOŠ NISU DIPLOMIRALI (makar im ostalo pola ispita ili samo diplomski) i SVI KALKULANTI I PLAŠLJIVCI KOJI NAM DUGUJU ZAHVALNOST ŠTO EVO VEĆ PETU GODINU NISU PREŠLI NA BOLONJU . Kliknite na link ispod i ostavite SVE TRAŽENE PODATKE:

 

https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_zavretak_studija_po_starom_nastavnom_programu_-_studenti_upisani_pre_bolonje#form

 

P.S. Informacije u vezi sa ishodom pregovora i svim ostalim u fb grupi:

https://www.facebook.com/groups/1423501481210458/


Stari studenti

Nova peticija za produženje roka starim studentima!

2018-04-14 11:59:30

Drage kolege, obavještavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju (pišemo ovo 14. aprila 2018, da ne bude zabune što vam mejl stiže s pretprošle peticije). 

Napomene:

- potpisuju se SAMO STARI, PREDBOLONJSKI STUDENTI (koji još nisu diplomirali)

- potpisujete se samo UKOLIKO SE DO SADA NISTE POTPISALI

- POPUNITE SVE TRAŽENE PODATKE, bez toga potpis ne važi

 

Ovo je link peticije:

https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_zavretak_studija_po_starom_nastavnom_programu_-_studenti_upisani_pre_bolonje

 

P. S. Ukoliko ste u međuvremenu diplomirali, ne potpisujete se. Vama još jedno izvinjenje zbog uznemiravanja, a ostalima svako dobro, uz podsjećanje da širite vijest o novoj peticiji.


Solunski

Peticija za produženje 2018.

2018-03-29 20:40:12

 

Drage kolege, obavještavamo vas da je u toku prikupljanje potpisa za novu peticiju (pišemo ovo 29. marta 2018, da ne bude zabune što vam mejl stiže s pretprošle peticije; jedino tako možemo doprijeti do 6000 vas koji ste se potpisali prije 4 godine). Situacija je teška, ali nadamo se da ćemo ujedinjeni izvojevati još jednu pobjedu, kako bi svi predbolonjski studenti okončali studije po kojima su se i upisali.

Samo nekoliko napomena:

- potpisuju se samo stari, predbolonjski studenti

- potpisujete samo ukoliko se do sada niste potpisali (trenutno ima nešto preko 1400 potpisa)

- popunite sve tražene podatke, bez toga potpis ne važi; dakle, ime i prezime, grad, fakultet i broj indeksa, to je obavezno

 

Ovo je link peticije:

https://www.peticije24.com/produenje_roka_za_zavretak_studija_po_starom_nastavnom_programu_-_studenti_upisani_pre_bolonje

 

P. S. Ukoliko ste u međuvremenu diplomirali, ne potpisujete se. Vama izvinjenje zbog uznemiravanja, a ostalima svako dobro, uz podsjećanje da širite vijest o novoj peticiji.


Solunski

Produženje za magistrande i doktorande

2016-09-16 21:53:07

 

Kolege, u svjetlu najnovijih dešavanja o kojima je pisala "Politika" http://www.politika.rs/scc/clanak/363679/Produzen-rok-za-osnovne-studije-po-starom-ne-i-doktorske molim sve kolege s magistarskih i doktorskih studija da se jave u inbox administratora naše fb grupe https://www.facebook.com/groups/1423501481210458/ kako bismo pokušali da riješimo ovaj problem. Vrijeme curi, mora se reagovati prije sjednice Odbora za obrazovanje. Dani su u pitanju!


Stari studenti

POTPIŠI I MIRNO SPAVAJ!

2016-02-24 08:46:08

 

Ovako, kolege, logika kaže da smo prošli put imali ukupno 6157 potpisa, sa skoro 5900 IP adresa. Prvo smo predali prvu turu, 3700, a kasnije smo dostavljali ono što je naknadno prikupljeno. Akcija nije prekidana sve do ispunjenja našeg cilja. Za sada imamo preko 3500 potpisa, što je pristojna cifra, ali znajući koliko vâs se potpisalo prošli put, moram reći da je nešto trulo u državi Danskoj. Koliko god bismo mi voljeli da ste baš svi vi završili studije po starom programu, to baš i nije tako. U suprotnom, kao što znate, ne bismo ovu akciju ponovo pokretali. Neka naša računica, iskustvo, uzorak iz najbližeg okruženja i opet ta logika, kaže da je u ovom periodu od godinu i po dana (otkad je izglasana izmjena Zakona) završilo do 1500  vâs. Pa neka je i 1800, nek je i suludih 2000, postavlja se pitanje gdje ste svi vi ostali? Na ovoj Peticiji treba da bude još najmanje 500 potpisa. Uveliko je trebalo da pređemo 4000, svi vi dobijate mejlove, najmanje vas 5900 dobija ove poruke, saopštenja, ali svi ne potpisujete. Hvala svima vama koji ste potpisali, molimo vas da preskočite ovo saopštenje, jer nam sada vaši potpisi ne trebaju, nećemo da dupliramo (još jednom, NE DUPLIRAMO POTPISE, NE POTPISUJTE SE UKOLIKO STE SE VEĆ POTPISALI), ali šta je sa vama koji samo stojite i gledate ovo sa strane. U čemu je problem? Nismo mogli vjerovati kad nam je draga koleginica, jedna od pokretača prošle Peticije, da ne kažem prvoboraca, koja je u međuvremenu završila, rekla da poznaje nekolicinu kolega, da ne kažem vas, koji dobijaju ova saopštenja, pročitaju, ali ne daju svoga potpisa. Opet pitam, u čemu je problem? Čemu ta kalkulacija, čemu taj strah, čemu to "voajersko onanisanje", drage kolege? Završićete do oktobra, pa da se nekome ne zamjerite, bojite se da će neko vidjeti vaš potpis? Super, sretno vam bilo, ali budite onda toliko fer da se zahvalite ljudima bez kojih bi taj vaš cilj ostao samo vlažni san. Nismo nikada ništa tražili od vas, sve smo sami završavali, ali ovaj put tražimo, insistiramo i apelujemo na vašu savjest. Dajte taj potpis i putujte, igumani. Imate valjda toliko empatije i solidarnosti. E, a vi što nećete završiti do oktobra a ne potpisujete, vi ste tek posebna fela. Daj Bože da je to uslijed vaše apatije, svaki drugi razlog bio bi.... pa jadan, kako to drugačije nazvati. I zato, junaci, dajte taj potpis, da vas ne tjera maler i loša karma, dajte potpis i mirno spavajte.

 

P.S. Da se razumijemo, ovo što smo skupili do sada je sasvim reprezentativno, ali kad znamo da može bolje, jače, više, što da tako i ne bude. Otrežnjujući šamari protiv čamotinje su u svakom slučaju dobrodošli, tako i shvatite ovo saopštenje. Link vam je ispod, znate šta vam je činiti.

 

 http://www.peticije24.com/spisak_starih_studenata_kojima_je_potrebno_produenje_studiranja


Pokretači

Na korak od 3200

2016-02-16 08:22:13

 

Kolege, uskoro predajemo potpise i tekst Peticije. Imamo pristojan "uzorak" studenata koji studiraju po starom programu, ali znate i sami da to nije konačno. Ima nas mnoooogo više i zbog toga dajte da tu cifru još uvećamo, da je uvećavamo i nakon predaje, kao što smo to radili prije dvije godine. Samo na taj način, kad svako od nas uzme sudbinu u svoje ruke, kad digne glas, tako što da "glas", možemo nešto očekivati, možemo pokazati da smo tu, da postojimo, da se ne mirimo s tim da nas bace u staro gvožđe. Nismo za otpisivanje, dok postoji recikliranje. Dajte da recikliramo, kolege, iz petnih žila, potpisujte, javljajte o Peticiji, širite glas. Ispod je link preko koga možete ostaviti svoj potpis. Napominjemo da se potpisuju samo oni koji se do sada NISU POTPISALI. Nemojmo duplirati potpise, nama pravite dodatan posao. Hvala još jednom i do pobjede!

 

 http://www.peticije24.com/spisak_starih_studenata_kojima_je_potrebno_produenje_studiranja


Solunski



Podeli ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dostigne više potpisa.

Kako promovisati peticiju?

  • Podelite peticiju na zidu vašeg Facebook-a i u grupama koje su relevantne za temu vaše peticije.
  • Dodđite u kontakt sa svojim prijateljima
    1. Napišite poruku gde objašnjavate zašto ste potpisali ovu peticiju, pošto je verovatnije da će je ljudi potpisati, ako razumeju koliko je važna ova tema.
    2. Kopirajte i zalepite veb adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-poštu, poruke, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.