Иницијатива да књига "Чујте Срби"постане обавезна школска лектира

Драги грађани, желимо да лик и дело великог пријатеља нашег народа доктора Арчибалда Рајса остане упамћено. Његово завештање које је написао и оставио нам у аманет да на време увидимо своје грешке, данас је неопходно штиво нашој омладини у којој дувају рђави ветрови. Потписивањем ове петиције подржавате иницијативу да се у оквиру часова наставе српског језика или часова историје књига "Чујте Срби" чита као обавезна лектира у основним и средњим школама. Сетимо се великог доктора Рајса и његових визионарских речи, кажимо му хвала за све овим путем за своје добро!

Ова иницијатива је покренута од неформлне групе грађана окупњене око ФБ странице "Арчибалд Рајс"

Јован Кнежевић представник инцијативе Арчибалд Рајс    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju