Више хуманости, здравог разума, моралне свести, чистог срца!

Joш jедна Нова  година у маниру " хлеба и игара". И неки су се људи пробудили. Пробудили су свест и савест.  Постоји много разлога да усмеримо новац тамо где он некоме значи: хлеб без игара, здравље без смс-а, школовање без стреса - живот са достојанством. За човечнији Чачак! Више хуманости, здравог разума, моралне свести, чистог срца! И да се разумемо, дочекаћемо сваког ко буде желео да дарује песму за Нову годину и Божић! То и јесте време даривања! Ми дарујемо свој, чачански новац, тамо где је потребан. На радост истинских вредности живота.

Дарујмо новац  болесној и сиромашној деци! Покажимо на овај начин да бринемо за њих, да их нисмо заборавили! Или можда јесмо?!

Нови Сад , Суботица, Чачак... Надам се да ће се низ наставити.

 


Poreski obveznici i prosvecena omladina Cacka    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Poreski obveznici i prosvecena omladina Cacka da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook