Извођачи радова иностраног интереса

Не може подједнако одговарати према "Закону" онај који својим поступцима компромитује целу заједницу, цело друштво и онај који њиме не додирује никог другог сем самог себе.

У Србији недостаје закон који ће по свом механизму и свом аутоматизму државног устројства - система да санкционише било ког па и било ког политичара који са своје  личне и јавне функције од општег јавног интереса искорачује мимо својих јавних, Законских и Уставних овлашчења. Зато, ову нам садашње наводно банкротство мора и треба да падне на сво чланство политичке партије која држи сву власт у Србији са свим другим политичким партијама које су у коалицији  јер заједно држе сву власт у Србији. Наводни општи државни финасиски минус треба да плате чланови тих политичких партија на власти у Србији јер су га и оне произвеле за своје партиско и лично богачање а не цео народ у држави Србији, нити држава Србија из својих буђета или новим задужењима код иностраних банака. Излаз постоји. Излаз увек постоји па и из овакве финаские рашамонијаде. позз. ДРАГАНешковић


ДРАГАНешковић    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisujući ovlašćujem ДРАГАНешковић da preda informacije koje pružam na ovom obrascu onima koji imaju ovlašćenja po ovom pitanju.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.







Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...