Апел за одбрану митрополита Амфилохија од бруталних напада политичког врха Србије и таблоида

Ова петиција је замишљена као вид подршке слободних грађана митрополиту црногорско-приморском Амфилохију након бруталних и нецивилизованих напада појединаца из врха власти Србије, а посебно Александра Вулина, Николе Селаковића, Зоране Михајловић и Марка Ђурића, као и прљаве кампање српских таблоида блиских предсједнику Вучићу.

Једина "кривица" Митрополита је у томе што је поновио оно што је одувијек заступао, тј. да се никоме не може предати Косово и Метохија, јер оно представља жилу куцавицу Црне Горе и Србије. Након тога је изложен нападима поменутих појединаца, који су употребили ружан и непримјерен речник обраћања једном црквеном великодостојнику. Накнадно су и таблоиди блиски Александру Вучићу изнијели огромну количину прљавштине и неистина на рачун нашег митрополита, док се Влада Црне Горе такође придружила нападима на њега. Опозициони политички прваци у Црној Гори су великим дијелом ћутали и нијесу пружили јасну и недвосмислену подршку митрополиту Амфилохију, нити осудили срамне нападе на њега.

Овом петицијом желимо јасно да поручимо: вјерни народ Црне Горе и Србије је уз митрополита Амфилохија јер је он рекао истину! А и да је погријешио, нико нема права да му се обраћа на начин како су то учинили појединци из врха власти Србије. КиМ је срце и душа Србије и Црне Горе и нико нема права да га преда било коме.


Бошко Вукићевић    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisujući ovlašćujem Бошко Вукићевић da preda informacije koje pružam na ovom obrascu onima koji imaju ovlašćenja po ovom pitanju.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.







Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...