ПОДРЖИМО ЂУРИШИЋЕ!

Већ двадесетпет година траје борба породице Ђуришић са Забјела, битка за њихову имовину. Ђуришићи, који са осморо дјеце живе као подстанари, суде се са општином Подгорица око двије парцеле које нијесу експрописане, због чега им је нанијета огромна штета. Ђуришићи већ двије године протестују на својим парцелама у Јереванској улици због одбране своје имовине, а у више наврата трпили су тортуру полиције и били привођени. Њихов протест и даље траје. Ова породица малтене живи на улици у камп приколици и скреће пажњу цјелокупне јавности на кршење људских права. Општина Подгорица, иако се суочава са пресудама које јој не иду у корист, игнорише Ђуришиће и њихове праведне захтјеве. Цивилизацијска обавеза је да испољимо солидарност и подржимо Ђуришиће у њиховој одбрани неприкосновеног права на сопствену имовину. Зато, подржимо ову породицу и са њом бројне друге које су оштећене и које не могу да се изборе за своју имовину.

Захтијевамо од Општине Подгорица да изврши експропријацију имовине Ђуришића, а да се овој породици за то надокнади колико је предвиђено законом.

Подржимо Ђуришиће!


Бошко Вукићевић, Покрет "Слобода народу"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Бошко Вукићевић, Покрет "Слобода народу" da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook