Avengers Endgame 26 April

U Srbiji Avengers Endgame izlazi 9. maja umesto kao u ostatku sveta 26. aprila. Dve nedelje je gotovo nemoguce izbegavati spojlere mnogima ce flim biti upropašten zbog istih a neki mozda i neodu u bioskop. Izgovor distributera za pomeren datum je zbog praznika jel filmu zele da daju kako oni kazu,, pun tretman'' jel bioskopi u vreme uskrsnjih praznika nerade (TOTALNA GLUPOST cineplexx radi i za vreme praznika sto znaci puno slobodbih ljudi a sale krcate sto ide bioskopima a i gledaocima u prilog) Molim vas sve marvel fanove da potpisu peticiju i bombardaju ih u komentarima na ig i fb. STO NAS JE VISE VECE SU SANSE ZA 26 APRILIMG_20190314_220822.jpg


https://www.facebook.com/groups/marveldcbalkan/    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem https://www.facebook.com/groups/marveldcbalkan/ da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook