Bazen za decu opštine Sopot, Beograd. OŠ Jelica Milovanović.

Krajem 70tih godina 20tog veka, kada se gradila nova škola Jelica Milovanović u Sopotu, Beograd, pored sale za fiskulturu, kao deo projekta je bio i pokriveni bazen na mestu gde je danas šumica I teretana na otvorenom. Na žalost, tadašnje vlasti u Sopotu nisu završile kompletan projekat školskog kompleksa.

I tada, I danas, ukazuje se potreba za bazenom koji bi omogućio pravilan fizički razvoj dece kroz školu plivanja do sportova na vodi ali i drugih dobrobiti za sve građane opstine Sopota koji nema jezero ni reku kao neku prirodnu sredinu za ove vidove rekreacije.

Pokrećem ovu peticiju u nadi da će građani opštine Sopot prepoznati potrebu I vrednosti postojanja objekta namenjenog pravilnom razvoju njihove dece od obdaništa do srednje škole.

Pozivam vas da podržite ovu inicijativu (Peticiju) u što većem broju kako bi u što skorije vreme ostvarili projekat izgradnje savremenog pokrivenog bazena u skladu sa potrebama dece sa teritorije opštine Sopot, svih osnovaca sa teritorije opštine Sopot. 

Svi konstruktivni predlozi su dobrodošli.

Širite  dalje putem interneta, društvenih mreža. 

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook