Петиција ЗА ДОДЕЛУ ДРЖАВЉАНСТВА СРБИЈЕ хероју АЛЬБЕРТУ АХСАРБЕКОВИЧУ АНДИЕВУ

АЛЬБЕРТ АХСАРБЕКОВИЧ АНДИЕВ - руски добровољац  на Косову и Метохији кога не морамо посебно представљати а који је више него заслужио да добије срБско држављанство.

Његово херојство и борба за срБски народ и Православље огледа се, поред осталог, у чињеници да, када га је терористички снајпер погодио у десно, он је свој снајпер пребацио на лево око и наставио да се бори док није пао у несвест. Изгубиоје десно око, рањен је и у руку и ратни је војни инвалид (100%).

Молимо све вас који мислите да је овај човек који је посветио и подредио добар део свог живота Србима, Отачаству и Православљу, да подржите ову нашу иницијативу и потпишете петицију, којом би нашем брату Альерту, са пуним правом и великим закашњењем, доделили држављанство и тиме одали признање и показали да га нисмо сахранили за живота у гроб заборава.

" Права према вама никада није било!
Увек су вас мрзели и има да вас мрзе док год постојите. Не због тога што сте лоши или добри, већ због тога што сте пркосни. Ако једног дана у очима бар једног Србина од хиљаду вас ја не видим тај пркос, ја ћу знати да вас више нема: постали сте робови, оно што су желели од вас да направе. Нисам се ја борио за робове, нисам се борио уз робове, и нисте ви овде мали Руси на Балкану, како неки воле да кажу, већ сте велики Срби код себе кући. И то треба да запамтите! "Альерт Андиев

Дејан Грујић    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju