Drzavo, plati srce Tijani

Predsedniku Vlade Srbije Ivici Dacicu, prvom potpredsedniku Aleksandru Vucicu, ministru zdravlja Slavici Djukic Dejanovic, ministru rada i socijalnog staranja Jovanu Krkobabicu, ministru finansija Mladjanu Dinkicu, ministrima u Vladi Srbije, narodnim poslanicima:

Pozivamo vas da, kao demokratski izabrani predstavnici gradjana Srbije postujete volju gradjana i iz budzeta Republike Srbije odmah izdvojite novac neophodan da devojcica Tijana Ognjanovic ode u Hjuston na neophodnu transplantaciju srca.

Pomoc Tijani ali i svoj deci kojoj je ovakva pomoc potrebna mora postati prioritet jer je u drzavnom i nacionalnom interesu da spasimo svaki - a posebno decji zivot, kada god smo to u mogucnosti.

Imajuci u vidu da je Srbija poslednjih godina nalazila novac za isplatu stete koju je bahatim i agresivnim ponasanjem u Sjedinjenjim Drzavama napravio izvesni Miladin Kovacevic, te da je nedavno doneta uredba kojom se novcana pomoc od vise stotina evra mesecno daje pravosnazno osudjenima za ratne zlocine - da se zadrzimo samo na ta dva primera - smatramo da se za Tijanu mora pronaci novac u drzavnoj kasi i to odmah, jer ovo osmogodisnje dete nema vremena za gubljenje.

Gradjani Srbije

Katarina Subasic/Aleksandar Vasovic    Kontaktirajte autora peticije

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Proverite svoje prijemno poštansko sanduče (i fasciklu za neželjenu poštu).