PETICIJA ZA ZABRANU GEJ PARADE U BEOGRADU 2013

агапе

/ #172 „Права Анти-човека“ уместо „права Човека“

2013-09-24 18:12

"Како видимо, содомска мафија се данас претворила у снажну идејно-политичку снагу која, стичући све агресивније облике, почиње да контролише најбитније сфере културно-друштвеног живота. Њено напредовање ка висинама светске политике вршено је неприметно, дуго није озбиљно схватана јер је посматрана као једну од мањина. На крају када је, пошто је сакупила потенцијал и формирала разгранату мрежу организација и покрета који су јој били потчињени, изашла на светску арену, испоставило се да у структурама које држе власт „сексуална мањина“ још одавно представља „сексуалну већину“ која чврсто диктира своје норме и законе. Делујући под видом борбе против дискриминације и хомофобије (који се тумаче врло широко и произвољно) они активно јачају своја искључива права, постепено се претварајући у касту недодирљивих.

У стварности, дајући својим правима верски карактер, содомска мафија почиње да стиче црте религиозне заједнице. Стављајући у прве редове „уличну хомосексуалност“ и прикривајући то научно-гендерском реториком њена окултна њу-ејџовска суштина за сада се не открива, али јасно иде ка своме циљу. Делујући према сатанитској логици она упорно врши замену смисла и појмова, како би увукла у своје мреже што шири круг људи који, обзиром да су већ толерантни, немају снаге да разликују истину од лажи. А што је друштво толерантније, то содомити имају мање стрпљења за њега.

Делујући као вампири, они користе социјалну организацију и законе тог друштва да би, пошто га подрију и разложе изнутра на тим рушевинама саградили своју содомску антицркву, која у ствари представља сатанину антицркву. Прикривајући се „правима човека“ они тог човека ликвидирају и уместо њега стварају бесполно биће – анти-човека. Стварајући „бракове“ особа истог пола они ликвидирају прави брак који представља једини савез између мушкарца и жене, који они негирају. Стварајући своје „породице“ они у ствари ликвидирају породицу у којој деца представљају плод љубави између мушкарца и жене, а деци коју одузимају од родитеља остављају без порекла – без рода и племена. Под изговором да се „воле“ они уништавају праву љубав, јер уместо породице као „мале цркве“ која представља савез људи различитог пола који се воле, и који се уједињују вером у Бога, они формирају „малу антицркву“ која представља савез настраних – савез нељуди које уједињује смртни грех и који служе сатани.

Они усисавају сокове тог система, док им је он потребан. Чим та „заједница“ достигне критичну масу она ће формирати тада већ светску содомократију, и њихова револуција ће се завршити: содома ће постати једина норма, а све остало ће представљати патологију. Исви пороци и перверзије ће постати норма, установиће се свеопшта сексуална анархија када озакоњење брака неће имати никакву важност јер ће га заменити најпротивприродније форме конкубината. Оно што се данас дешава у Норвешкој је само скица платна које они сликају, али чију руку води лично сатана."