PETICIJA PROTIV SMENE VUKA BOJOVICA, DIREKTORA BEO ZOO VRTA

Слађана

/ #154 Слађана

2014-06-11 07:15

Имала сам прилике да лично упознам Вука Бојовића давне 1987 године. Шта рећи о њему сем да је невероватно предан,одговоран и заљубњеник у Зоолошки врт и његове и наше животиње.То је било време када је Сами бежао из кавеза.
Од тада су многи побегли из кавеза а несретни Сами који је осећао да је поред Вука постао човек наравно поред Вука Bojovića давно je мртав.
Они који не познају људску а камо ли животињску душу ради своје личне промоције и интереса би се докопали директорског места у ЗОО врту. Можда планирају опет коцкарнице.Комуникација са животињама,као немогуића мисија на несрећу многих,је посебан таленат добрих и племенитих људи. Вук је успео да успостави ту комуникацију и животиње су му узвратиле љубављу и породом коме могу многи завидети. Он је човек кога треба доживотно оставити за директора ЗОО втра а оне који не знају нека уче од њега. Није довољно бити само ветеринар па се тиме подразумева да волите животиње. Има нажалост многих који су пре стрвинари а не ветеринари.Мислим да је ово покушај да се уништи још једна оаза стварана деценијама која је уточиште за одмор родитељима и деци. Па пошто су срушили све што је имало душу у Београду ,преименовали многе кафане које су креирале дух Београда,покушавају да нам обликују свест и претворили се у звери,хајде сад да и животиње разјуре.
Предлажем да се иселе тамо негде где је све лепше и чистије тамо где ће морати да негују туђу традицију а нас Београђанае да оставе на миру да уживамо у нашем ЗОО врту и Београду.
Вуче морате издржати и ову борбу и безумље.
Живи били.