Gradonačelniku Novog Sada: Zahtevamo otkaz za Stenove ubice


Gost

/ #50

2015-07-23 07:46

Meni susjedi ubijaju mačke, truju i napucavaju i7 7račne puške, a sve 7drave, sterli7irane, niti ne ula7e u njihovo dvorište, jer imaju psa. Tužim policiji, pajkan na porti urla na mene da bi i on pucao ( protivno 7akonu RH čl. 25 gdje se 7lostavljanje i ubojstvo životinje kažnjava s godinu dana 7atvora ) Tužim ga nadležnom načelniku s priloženom i7javom svjedoka i dobijem odgovor kako policijska istraga nije potvrdila točnost mojih navoda u smislu moje pritužbe na njegovo neprofesionalno ponašanje.

Ovaj pas bio je ljubimac ulice, čak sterli7iran, pitom, dakle - osim 7lobe ( čisti sotoni7am na djelu, kao i kod spomenutih mojih susjeda, koji čak i idu u takvu sotnističku crkvu, jer se tu dijeli novac "vjernicima" ... da, dragi moji, nije to samo hollywoodska ili royal british eksklu7iva ... ), tj. namjernog stvaranja patnje, kako tog psa, tako i svih onih koji ga volje ( a nije ih malo ) - nije bilo nikakvog drugog ra7loga !!

Puno bolje nije bolje niti u svijetu : u Britaniji opet uvode lov na lisice, i7 Afrike i7vo7e nosoroge ( koji su vrsta pred i7umiranjem) 7a 300 000 dolara da bi ih neki manijak u Ari7oni s guštom mogao ubiti, uništavanjem šuma na Borneu poslijedično ubijaju orangutani ( samo 7ato jer male7ijiska i7dajnička vlada, poput naših, prodaje vlastite šume stranim korporacijama, kao odštetu 7a dug što su strancima prepustili pravo na stvaranje novca, pa sada ne mogu vratiti te umjetno kreirane dugove, koji su i stvoreni da bi se preotela tuđa prirodna bogatsva - moderni ekonomski kolonijali7am.

7lo koje se događa životinjama dio je umreženog i ciljano kreiranog7la što se događa po cijelom svijetu, jer da nije tako, nadležni državni organi ne bi se oglušivali na apele 7a provedbu 7akona o 7aštiti životinja, što je slučaj gotovo po cijelom svijetu, ako ne u svim, onda u većini njegovih segmenata.