SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)


Gost

/ #11438

2015-09-11 10:50

РИЛИЈАТИ ШОУ,  ВЕЛИКИ БРАТ , ФАРМА ,ПАРОВИ и ШУНД СА ПОРНОГРАФСКИМ САДРЖАЈЕМ СА НАСИЉЕМ И СРОЗАВАЊА ОПШТИХ ЉУДСИХ ВРЕДНОСТИ ЖИВОТА; САМО ЈЕ ПРОЈЕКАТ ВЕЛИКОГ БРАТА САМОУНИШТЕЊА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ. "Испирање мозгова" и даље траје, а циљ је потпуно заглупљивање народа и претварање у ПОСЛУШНУ РАЈУ, која ће бити у догледној будућност РОБ, па јој култура, образовање и наука нису ни потребни. То је улога ВЕЛИКОГ БРАТА. а тај пројекат tраје већ desetina  година у Србији.

Што се  тек детаљније примећеује да се то систематски ради ор 2000 године. Све власти су послушне и распродале су или распродају све материјалне и духовне вредности једне нације, свих народа на просторима бивше Југославије. Разне похлепе за богатством и влашћу потпуно су дегредирале све маше вредности живота. Наметање разних лажних вредности живота, у којима се подаништава човек, његов нормалан живот, породица, школе, кутура, образовање, само нас доводе до самог краја самоуништења. Модел потрошачког друштва је употпуности створио “човека животињу”-да само “једе”(погледајте на свим телеизијама ври од кувара), “пари се”(на релијатима, фармама, паровима,…” и на крају духовно постаје животоња која треба да изумре...

  Где су природни закони где је ДАРВИН. Само два супротна пола одређују поимање живота. Дакле, хомосексуалност је болест са медецинске стране гледишта и нема никакве везе ни са демократијом ни са правом и правдом. Човек да би остао и билошки опстао мора се вратити нормалном животу и нормалним вредностима понашања, културе, образовања и рада. Овако  се не пише добро целокупној цивилизацији.

Мирослав Б Млденовић Мирац, Власотинце 10.септембар 2015.г. Власотинце, Србија