PETICIJA ZA ISPITNI ROK SVAKOG MESECA ZA STARE STUDENTE


Gost

/ #121

2011-10-05 16:58

Predlog za 4. zahtev vezano za dodatne rokove.
4.da se studentima,koji studiraju po starom programu kao i onima koji studiraju po bolonjskom sistemu obrazovanja,a odslusali su sva predavanja,omoguce vanredni ispitni rokovi u kojima ce moci da polazu sve ispite i to u celini-kako pismeno,tako i usmeno,svakog meseca u godini.


Nadam se da ce biti prihvacen mnoj predlog,a to je da se zahtevi vec sutra predaju i da se dekanici da ultimatum! Nek razmisli preko vikenda,nek se u ponedeljak PISMENO izjasni da li prihvata ili ne,ako ne prihvata ispunjavamo pretnju i blokiramo nastavu na faksu sve dok nam se svi zahtevi ne ispune.O ovome je vec bilo reci na proslom plenumu. Nadajmo se da ova prica nece cekati neke naredne dane. ODMAH SUTRA,nemamo vise vremena za gubljenje!!!
Ako se neko od vas ne slaze,neka kaze,nema sujete nema ljutis. Ovo je samo moj licni predlog,tako da ja ne mogu ici protiv vecine. Ako se ne slazete dajte da nadjemo neko bolje resenje! Srdacan pozdrav! I DODJITE NA PROTEST!!!!! RAZGLASITE SVIMA,OVO SE TICE I OSTALIH FAKULTETA!!!