sex abuse swamiji in YIDL his brother drugs abuse no more rockrol

falseswamiji

/ #118 nije istina

2011-11-25 11:29

S obzirom da sam aktivno uključen u cijelu priču i osobno znam sve oštećene , moram reagirati na ovakve lažne navode pod nickom "Istina".
Meni je osobno žao da je istina ipak ovo što se piše u medijima jer je jako ružno sve skupa, a i jako ružno svjetlo baca i na samu Jogu i sve što dolazi s istoka. Ali izgleda da gotovo da i nema ''gurua'' koji nije zlorabio svoj polozaj, posebno ovi koji su došli na zapad.
Istina je bolna al mora izaći na vidjelo koliko god to teško bilo prihvatiti svima koji su se zakačili na Swamija Maheshwaranandu i njegov Yoga sustav. Puno je ljudi zapelo i ne može van jer su doslovno reprogramirani, uništena im je sloboda razmišljanja i osjećanja i to na način da toga nisu ni svjesni. Sada pokušavaju naći nekakovo objašnjenje u teorijama zavjere , napadaju žene koje su već povrijeđene i ponižene, gaze po njima ne bi li sačuvali svoju iluziju , svog gurua i svoju kvaziduhovnost. Užas!
Koliko će se tek suza proliti kad shvate da su u svojoj sebičnoj želji da očuvaju svoju iluziju duhovnosti ne samo izgubli godine života i velik novac i uz to napadali žrtve koje su se nesebično izložile da bi baš njih koji su i dalje zavedeni osvijestile i probudile i zaštitile od daljnje zloupotrebe od strane tog šaralatana i lažljivca.
Svaka će im se ružna riječ i olako donesen zaključak vratiti. I to samo onim sretnima koji se ipak uspije jednom osloboditi Iluzije. Oni manje sretni živjeti će do smrti u toj zabludi, služeći biću koje je predtavljajući se kao Bog zapravo samo nosilo masku ia koje je pohlepa, ego, taština i apsolutna bezosjećajnostprema drugima.
tko zna engleski, pratite razvoj događaja na https://sites.google.com/site/paramliar/
U Sloveniji je kad smo vec kod Slovenije nedavno u centralnoj tv emisiji u 20h navecr objavljen prilog od punih 10 minuta o ovoj temi, tako da očito nije istina da se sve zataškalo. Što se tiče suradnje sa policijom iz prve ruke tvrdim da ona i dalje traje jer sam i sam uključen u istražni proces.