Zahtev za odlazak Dragana Djurica sa mesta predsednika kluba !!


Gost

/ #83 kpoiran komentar

2011-12-23 19:46

Zašto su Zečević i Bjeković uopšte terani, sećate li se?

Kad je Zečević ušao u LŠ i rasprodao sve što je mogao, onda nismo pričali "nema veze, ušli smo u LŠ, uspešni smo" nego smo ovde jebali sve po spisku. Nismo pljuvali Mateusa koji je zlo jer ga je doveo Bik nego smo mu skidali kapu jer je izašao javno s podacima o krađi. Šta je sad drugačije nego tad, osim što je ovaj put trener uspeo da uđe u LŠ sa mnogo slabijim timom?

Zec je mnoge igrače iz škole držao do 22-23 godine. Usranko Lazović je otišao sa 20 i to nam je bila katastrofa. Vukić i Duljaj sa 24, Sale Ilić sa još više, Iliev proveo 7 godina u prvom timu, i mi smo sve vreme gunđali zbog redovne rasprodaje. Zašto bi kog đavola sad trebalo da ćutimo i da budemo srećni kad igrači odlaze sa 18-19 godina, Nastasić pre nego što je zaigrao, Savić posle 10 meseci u prvom timu?

Da, Zec je imao nameštaljke, to je najveća razlika. Ali i to samo što se tiče evro utakmica. Imali smo Zetu i slalom Brnovića za pobedu, imali smo 1-2 i +7 protiv Bežanije u Železniku, a sad imamo Smederevo.

Zec je imao sponzore, daleko ozbiljnije od Đurićevih. Dve godine nemamo generalnog sponzora i reklamu na dresu, bar po nečemu da budemo kao Barselona.

Zec je napravio Zemunelo, Đurić ne može da završi zgradu za internat i pored svih para koje prolaze kroz klub.

Osim nameštanja na evropskom nivou i odnosa prema navijačima (bar do pre nekoliko meseci kad je došlo do podele i "ugledajte se na delije"), Đurić NI PO ČEMU nije bolji od Zečevića. A ne sumnjam ni da bi nas prodao i u Evropi samo da ume.

Tužno je što smo se pored sve borbe izborili za nešto što je gore od onog što smo imali, a još tužnije što su mnogi srećni ovim stanjem..

I da, Stanojević je Bjekovićev čovek, a čiji je Đurić? Razmisli i o tome..

EDIT: Kad malo bolje razmislim, pa i nismo svi ni bili protiv Zečevića..