Podrška Nikoli Aleksiću protiv Monsanta


Gost

/ #90

2012-02-13 10:13

Želela bih da kažem ono što mi leži nasrcu.
Žalosno je da vlade malih država rade u interesu velikih, svetskih korporacija i vlada većih, jačih država, a ne u interesu svoga naroda. Da li je toliko važno da budemo u Evropskoj Uniji koja se raspada? Da li je vredno da za članstvo u njihovom krugu prodamo dušu svoga naroda? Kad ne bi videli i gledali svakodnevne posledice takvog članstva, ne bi ništa rekla. Ali ceo svet vidi da je to velika greška, da su ljudi, celi narodi samo njihove igračke... Da žele samo da iskoriste druge. Da ih nije briga za naše zdravlje, za našu decu, za našu sreću i ljubav, za naš bolji život. Nije ih briga ni za Majku Zemlju, ni za prirodne zakone, ni za Boga. Žele samo moć.
Sve vlade zemalja na Balkanu (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegocina, Crna Gora, Makedonija) imaju svaka svoje veliko prirodno blago i trebalo bi da ga očuvamo. Čovek za sreću i zdravlje ne treba puno. Ne trebaju mu televizija, automobili, nakit, vile ... Dovoljno je da se usaglasi sa svojim srcem, Majkom Zemljom, Suncem i Bogom u sebi. Naša planeta je taj Rajski vrt kojega je Bog stvorio za čoveka. Pogledajte šta rade od našeg Rajskog vrta! Pogledajte šta smo im dozvolili da rade sa našim Rajskim vrtom! Pogledajte koliko smo i sami štete napravili!
Svi oni kojima su se otkrile duboke mudrosti života govore o tome da je svet kojega je Bog stvorio savršen, Zakoni koji vladaju u Univerzumu, naša Zemlja i ceo život na Zemlji. Pitam vas, sve vas koji podržavate genetski inženjering, da li su nam onda potrebna veštačka semena, biljke i životinje ... bogalji koje stvara Monsanto i njemu slični? Kada bi ljudi dobro poznavali zakone prirode i kada bi se svako ko se bavi baštovanstvom okrenuo prirodi i odvojio vreme da oslušne šta mu zemlja i priroda govori, ne bi trebao ni pesticide, ni herbicide i ostale "cide". Na sreću sve je više takvih koji se bude i razumeju.
Nemojmo dozvoliti da nas truju, da nas zavaravaju. Naše vlade treba da rade u našem interesu, a ne u interesu Monsanta, ZDA, Francuske ili Nemačke. Neka čuju glas naroda, našu volju i želju. Možda su zaboravili zašto smo ih izabrali. Možda stvarno misle da znaju šta je za nas dobro. Recimo im još jednom da su tu da bi slušali glas ljudi, da čuvaju svoju zemlju i svoj narod! Da se pobrinu da je naš deo Rajskog vrta zaista rajski! Recimo im to još jednom.

Voli vas,
Ljiljana