PETICIJA ZA UKIDANJE PARKING SERVISA HERCEG NOVI

Gulas

/ #23 Gulas

2012-10-06 17:37

Konacno je gospodin Matkovic zajahao ovaj napaceni grad do te mjere da se neko odlucio na akciju. Kao gradjanin Herceg Novog zahvaljujem organizatorima prikupljanja potpisa na inicijativi, bio je vakat.
Moje skromno misljenje da naplacivanje parkinga u gradu moze postojati u nekoj odrzivoj varijanti, pa postoji u cijelom civilizovanom svijetu . A ako se slazete ,pogotovo ljeti, zavodi red. I preduzece ne bi bilo neophodno ukidati, vec dovest nekog razumnog covjeka , koji bi osluskivao kako stanovnici reaguju i da spram tog uskladjuje politiku sada nam jadnog javnog servisa. Trenutnog krvopiju mogu samo da zalim, jer ce ostati prezren medju narodom, prezren cak i od svojoh najblizih. Pojedine njegove kontrolore mogu da posmatram samo kao osobe sa teskim mentalnim hendikepom , a njegov tretman tih ljudi moze biti interesantan slucaj za silne vladine neorganizacije za zastitu ljudskih prava i sindikata rada (ako tako nesto uposte postoji van domena politickog navla- i uvlakivanja).
U kratkim crtama lijepo bi bilo:
1. Novouvedene lisice zajedno sa direktorom poslati na smetliste.
2. Zahtjevati od opstine i drzave (koji su donijeli te silne zakone i odredbe) da investiraju u parking prostor, pa da se onda zamaraju naplacivanjem.
3. Ponuduti inovacije u nacinu placanja , sacivati silne zivce
4. ponuditi razumnije cijene za stanovnike, one koji zive i rade u gradu,
i sve to uskladiti sa opterecem parking prostora.
5. Potpuna transparentnost poslovanja preduzeca
itd...itd...itd...