Podrska Sasku

Quoted post

Hogar

#12 Re:

2013-05-24 08:35

#5: different -

Ja razumem taj stav i donekle se slažem, ovo je tragedija za obe porodice, ali baš zato što mnogi poznajemo čoveka i njegov karakter možemo jedino da zaključimo da nije imao drugi izbor u ovoj situaciji, u kojoj je svako od nas "malih ljudi" mogao vrlo lako da se nađe, a eto, baš je on, na naš opšti horor. On mora da ima našu podršku, jer bi mi isto uradili.

Odgovori


Gost

#98 Re: Re:

2013-05-24 12:12:13

#12: Hogar - Re:

Mislim da bi bilo koji covek, poznavali ga mi ili ne trebao da u ovakvim situacijama ima podrsku! Mislim da nam fali zakon kao i u americi da nemozete ulaziti bez poziva na tudju svoinu!

different

#100 Re: Re:

2013-05-24 12:13:44

#12: Hogar - Re:

Pokusala sam samo objektivno da kazem kako sve to izgleda nama koji ne uzimamo zdravo za gotovo ono sto pisu novine i koji se donekle razumemo u zakon. A ima nas. Nas na fakultetu uce da situaciju posmatramo objektivno i to je sve sto radim.  Naravno da je strasno to sto se dogodilo i razumem situaciju, i ne kazem da ga je namerno izbo nozem. I oprostite ali ovo 'svi bi isto uradili' je apsurdno, jer ko moze da garantuje kako bi se poneo u odredjenoj situaciji? Pa i njega samog da ste pitali ne bi vam nikad rekao da bi ovo uradio, ili bi vam mozda rekao da ni sam ne zna kako bi se poneo, ako je zaista tako dobar covek kako ga predstavljaju. Vec sam napisala i ponovicu, milion scenarija mi pada na pamet sta bih i sama mozda uradila a mozda bih se samo sledila i ostala paralizovana od straha.