Da Timoti Džon Bajford dobije ulicu sa svojim imenom u Beogradu

Quoted post


Gost

#3 Ulica

2014-05-05 14:35

Podržimo akciju! U Beogradu ima još uvek puno ulica sa nazivima hrvatskih gradova,da bi se bez ikakvih problema, jedna od njih mogla preimenovati u ulicu ovog čoveka,koji je toliko dobroga i lepoga učinio za nas.Večna slava.

Odgovori


Gost

#97 Re: Ulica

2014-05-07 21:12:59

#3: - Ulica

A zašto to raditi kad u Beogradu ima 100x više ulica koje nose nazive 1. nova i tako redom  , kao i ulice koje pored glavnog naziva imaju sektor 1 , deo 1 ... , dosta ulica sa istim nazivom ... Prvo ovakve ulice preimenovati , pa tek posle menjati postojeće nazive ulica koje nemaju ništa od pomenutog.

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2014-05-07 21:21:22


Banjica

#242 Re: Ulica

2015-09-22 17:12:14

#3: - Ulica 

Нашу гостопримљивост и понизну захвалност данас, користиће неко лукав и злонамеран сутра

2015-09-22 17:03

 

Нашу доброту, захвалност, поштовање и љубав према Тимотију Бајфодру, као наивност сутра ће искористити званична Енглеска у своју окупаторску корист. Кроз историју Српско Енглеских односа, енглеска никада није била пријатељ нити једне Србије. И ово ситно, мењање имена данас, сутра ће званична Енглеска умети добрано да искорити.

Петиција за Враћање имена БАЊИЧКОЈ шуми.

на овој адреси http://www.peticije24.com/125345

Ускоро ће и Кошутњачкој шуми променити име у Шума Арчибалда Рајса? Бањица је на време покушала да утиче да супругу Тимотија Бајфорда, да је Бањичка шума већа од сваког појединца и да се сви слажемо да се њеном супругу у захвалност подигне чесма или споменик као Арчибалду Рајсу у Кочутњаку али да се име Бањичке шуме не мења. Да разумемо њену љубав према покојном супругу али да не треба дирати нешто што је Српско и што је старије од свих нас.
Да ли би и Енглески град Тимотија Бајфорда, променио име парка или било чега у корист неког Србина заслужног за било какав допринос њиховом граду?
Неће се за имена наших градова, улица, шума, паркова, борити нико други уместо нас. Или хоће, али у своју корист.

Данас шума звана Џон, сутра бициклистичка стаза звана Ленс Амстронг... и за 10 година, Бањица комотно може да мења име у "Little England Spa" а за 20 и све остало...
Госпођо Живановић, хвала вама и вашем супругу за све али не дирајте име БАЊИЧКЕ шуме.
Ако данас у себи не успемо да пронађемо макар то знро храбрости да макар покушамо да сачувамо оно што је наше, сутра ћемо на силу бити приморани да чувамо оно што нам се нареди - туђе.

Потпишимо се СВИ ЗАЈЕДНО!

Посетите: www.banjica.org