Pomoć postradalima

Quoted post

zahvalni sugradjan

#3

2014-05-22 07:51

O pomaganju u nevolji,možda bi mogao bolje da objasni gosp.Matković._Nek kaže da li mu je u njegovom slučaju požara na tavanu pritekao u pomoć sadašnji predsednik Lovackog Saveza Vojvodine?

Odgovori

Ivan Matković

#5 Re:

2014-05-22 09:47:16

#3: zahvalni sugradjan -

O da, jeste, pomogao mi je predsednik LSV da naplatim manji deo štete od osiguravajućeg društva, dakle, da naplatim ono što mi je pripadalo po ugovoru o osiguranju, ali mi izgorele krovne prozore nisu priznali. Procedura naplate osiguranja je trajala 15-20 dana 'jer je takva procedura', a krov zjapio izgoren. Takodje je i Ivan Matković pomogao da presedniku LSV na svoj način, naročito u početku njegovog mandata.

Ali kakve veze to ima sa konkretnom finansijskom pomoći poplavljenim ljudima SADA?!? Pa ne daje predsednik iz svog džepa ni pare od osiguranja, ni pare saveza za ugrožene od poplava!

Neću verujem da je predsednik LSV ovo napisao, ali mogu da pretpostavim ko je napisao - neznani junak koji ne sme imenom da se predstavi.

BTW, malo o pravopisu, ne kaže se 'sugradjan' nego 'sugradjanin'.

sajdark

#7 Re:

2014-05-22 10:39:35

#3: zahvalni sugradjan -

"Nezahvalni i neuki sugrađane" moraćeš prvo da odeš na  remont u L.L. Možda onda budeš shvatio da je u pitanju novac koji su lovci uplatili a nema namenu. Taj novac nije otpremnina predsednika LSV niti njegovog zamenika, nego su to preostala sredstva iz prethodnih godina koja gospoda iz LSV nisu uspela potrošiti , ali zato uredno skrivaju dobijenu kamatu , koja nije prikazana u godišnjem izveštaju o poslovanju.