Peticija gradjana za zaštitu javnih arterskih česmi u Zaječaru

Quoted post

radoje domanović

#9

2015-03-02 13:06

a mogli bi posle toga jednu peticiju da se preispita privatizacija istog tog hotela ili da vaskrsnemo pokojnu vericu barać da nas spašava kriminala i onakvog saveta za borbu protiv korupcije? dobro je da ima reakcije na ovakve stvari a šteta što slična inicijativa se nije rodila onomad kad su nam česmu iza muzeja maxi kriminalci svojevremeno uništili otvaranjem tog istog maksija

Odgovori

za-srb

#10 Re: Nije to jedina cesma koja je unistena u skorije vreme

2015-03-02 13:58:14

#9: radoje domanović -  

 Unistili su i u naradu poznatu KUCECU cesmu koja se nalazila u nasalju kraljevica (avnoj) asfaltiranjem istog naselja, tacno kao i tu iza maksija-cesma je jednostavno preusmerena u kanalizaciju umesto da su je malo pomerili kao sto su pre znali da rade ALI da neko oce on bi to danas uradio nije tesko da se po skicama nadje cesma i ponovo postavi.

I unistena je preoslog meseca ona cesma kod ZELENGORE na uglu hajduk veljkove bila je metalne konstrukcije i prvo je nestala voda ZBOG HOTELA TIS a kasnije je ukradena cesma pa cev i sada stoji samo sahta kao podstenik na ono sto zaboravljamo ali dzaba.


presuli cesme su: dve cevi kod VOCARA, pajiceva cesma, cesma kod o s ljubice radosavljevic nade, cesma iza intereksa, kod zelengore, kod hotela srbija tis-kod tritona.

cesme na kojima je znatno smanjen protok: cesma kod vocara niza cev, cesma u brestaku-kod zlatne zvezde, cesma kod biblioteke, cesma kod bioskopa Timok, Tackova cesma, SKORO DA JE PRESUSILA cesma u karadjordjevom vencu-kod ideje.