ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ !

Quoted post

Imaju o njemu sabrana dela- uskoro .....

#212 DRAGAN DIKOSAVLJEVIC(DIKOSAVIC) OSNIVAC SPO ZAHVALJUJUCI PARTIJSKOJ KNJIZICI POSTAO DIREKTOR!

2015-04-05 08:38

 

 
 
Dragan Dikosavljevic clan Osnivac SPO  postavljen je po " partijskoj liniji"  na mesto Direktora 
 
Doma Zdravlja u Macvanskom Prnjavoru sto je dokaz da su clanovi SPO posao dobijali preko " veza"  .
 
Dragan Dikosavljevic je promenio prezime. Preziva se Dikosavic.
Da bi napredovao Dragan Dikosavljevic sklon " ljutoj casici" bio je zestoki clan SPO i to ostao!
 
Dikosavljevic se branio i od politickih napada i "dezinformacija" a upravo je on taj koji se bavio
 
politikom,  zahvaljujuci kojoj je  i postao Direktor Doma Zdravlja u Prnjavoru .
 
Istrazni organi treba da ispitaju koliko je bilo zloupotreba sluzbenog polozaja, nepotizma, kriminala i korupcije ? Da li je Dom Zdravlja u Prnjavoru privatno vlasnistvo? Pola Draganove rodbine radi u Domu Zdravlja i svi su clanovi Srpskog Pokreta Obnove? Da li su lekari u belim mantilima spremni da ubiju pacijenta neistomisljenika i protivnika politicke opcije kojoj pripadaju . Lekarima zabraniti bavljenje politikom!!!
Jedna Draganova sestra udata je za Crnogorca, a Crnogorci ne vole Srbe , cak su se i Kosova odrekli, a druga u Petkovicu, tamo odakle je i zena njegovog partijskog druga Dusana Radosavljevica, tamo gde je i sestra i sestricina pedofilke Svetlane - Kokanovic Cirkovic, ciji je zet Nikola Gligoric Zeneva takodje bio u SPO!  Dikosavljevic se druzio i sa alkoholicarem Milanom Milinkovicem samozvanim novinarom "Glasa Crkve" Milanom Milinkovicem , a to glasilo je stranacko glasilo SPO! Milinkovic je ozenjen sa sestrom od tetke pedofilke Svetlane Kokanovic - Cirkovic Ivanom Srdanovic za koju se govori da je navodno narkomanka, bliska Cedi Cvorku kumu Dusana Radosavljevica itd .... Dragan je da bi napredovao promenio i politicki dres, uclanio se u stranku DS! Ali je ostao veran SPO! Nedavno je zbog smrti jedne zene umalo izgubio glavu od sina iste! Koliko ce jos dresova da promeni ovaj ljigavac da bi izlecio svoje komplekse , jer svi ga se secaju kao talentovanog mladica koji je cuvajuci krave i noseci knjigu u ruci zabijao glavu kravi pod rep i da ga je iskolovala drzava i majka koju on bas nije preterano voleo . Cak tvrde da joj je na vratima ispisivao poruke sledece sadrzine :- Ucuti ludo! I to bas nekako kad se vratio iz Madjarske a carinici mu oduzeli robu na granici .
 
Koliko jos gliba i blata politickog treba ovom kamenelomu da se namaze, da bi on bio srecan bogateci se na tudjoj nesreci i rudjim suzama kao i njegov idol Vuk Draskovic?!
Zabraniti lekarima da se bave politikom i nekom vrlo namerno uniste zdravlje i oduzmu zivot! Cemu on da nauci svoju zensku decu, da se podsmevaju drugima da zaradjuju na tudjoj muci!
Nicija nije do zore gorela.
A nece ni ovim Crnogorcima Dedeicevcima Danice Boskovic!

Odgovori


Gost

#213 Re: DRAGAN DIKOSAVLJEVIC(DIKOSAVIC) OSNIVAC SPO ZAHVALJUJUCI PARTIJSKOJ KNJIZICI POSTAO DIREKTOR!

2015-04-05 08:57:28

#212: Imaju o njemu sabrana dela- uskoro ..... - DRAGAN DIKOSAVLJEVIC(DIKOSAVIC) OSNIVAC SPO ZAHVALJUJUCI PARTIJSKOJ KNJIZICI POSTAO DIREKTOR!  DRAGAN DIKOSAVLJEVIC (DIKOSAVIC) NE MOZE DA PRICA O HIPOKRATOVOJ ZAKLETVI JER JE DA BI DOKAZAO DA NE GOVORI SA RODJENIM  STRICEM KUCA DO KUCE  PROMENIO PREZIME IZ DIKOSAVIC U DIKOSAVLJEVIC! NI KAD MU JE RODJENI STRIC LEZAO NA SAMRTNICKOJ POSTELJI BOLESTAN OD TUBERKOLOZE , NITI KASNIJE NA SAHRANU NIJE MU DOSAO! ETO O KAKVOM JE COVEKU REC! ALI JE ZATO OVAJ OKORELI SPO - VAC NAUCIO CERKE DA SE PODSMEVAJU LJUDIMA KOJI PROLAZE ULICOM! DRUZI SE I SA MILIVOJEV VESELINOVICEM IZ PETKOVICE CIJI JE SIN ZELJKO ODGOVORAN ZA SMRT SLADJANE JOVANOVIC 21 . Godina A IZVORI TVRDE I DA JE BIO NA PLATNOM SPISKU DRASKOVICA TOKOM POLITICKOG PROGONA NOVINARKE SLAVICE JOVANOVIC KOJA JE ZATRAZILA AZIL OD RUSKE AMBASADE ZBOG VISE POKUSAJA ATENTATA NA NJU , VISE POKUSAJA KIDNAPOVANJA I PODVODJENJA! JOVANOVICKA JE RODJENA SESTRA POKOJNE SLADJANE JOVANOVIC!  JOVANOVICKU SU OVI KATOLICI PROGONILI ZATO STO JE PRAVOSLAVKA SRBKINJA RODOLJUB RAVNOGORKA I IZ KUCA CIJI SU PRECI BILI U CETNICIMA DAKLE SRBI! STO OVIM CRNOGORSKIM KOMUNJARAMA NIJE ODGOVARALO JER RADE PROTIV SRBIJE  I PRAVOSLAVLJA!