Peticija za otvaranje Aerodroma ,,Morava,,Lađevci-Kraljevo

Quoted post

Mici

#126 Najbolje mesto za low cost aerodrom!

2015-06-02 10:59

Kraljevo je najbolje pozicionirani grad u Srbiji. Odakle god da je ko.. Ja nisam iz Kraljeva, i odmah da se ogradim od dosadnih lokal patriotskih gluposti. 

Ono što je racionalno, uvek podržavam, kao zbir koristi koje donosi svima nama! Kraljevo već ima aerodrom Lađevce, u koje je uložena lova, a zašto i dalje ne funkcioniše kao mešoviti aerodrom, treba svi mi da se pitamo koji budžetski finansiramo ovu zemlju iz naštih plata.. Želim da imam low cost aerodrom u svojoj zemlji ( a ne Mađarskoj i Rumuniji kao najbližim). 

Želim da taj aerodrom po mogućnosti bude pozicioniran u svim drugim, osim Beogradskom regionu ( u Beogradu živim), jer će to značiti postepeni razvoj i ostalih regiona ( Niš, Kraljevo, Vršac..).. Neka svaki region ima po neki let i svima ć biti super!

A Lađevci poseduju sve neophodne uslove da se ovime bave.. Sem Kraljevo, koristi od ovoga imaju SVI! I dok ne počnemo da kapiramo stvari na ovaj način, nema za nas sreće! ( Kraljevo se nalazi na manje od 1h vožnje do: Kragujevca, Čačka, Kruševca, Vrnjačke banje, Mataruške banje, na nešto više od sat vremena do Novog Pazara, Kopaonika, Zlatibora..). Geopolitički savršeno mesto.. 

 

Odgovori

Vladan Drmanic
Autor peticije

#131 Re: Najbolje mesto za low cost aerodrom!

2015-06-02 14:53:40

#126: Mici - Najbolje mesto za low cost aerodrom! Hvala za ovako lepe reci i podrsku!!!