PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Quoted post

BG. BUNTOVNIK!~GANDI~

#1 Berati Metus

2012-09-19 01:12

Normalno ja kao deklarisani rom/cigan, SOLIDARISEM SE MOJIM ROMIMA KOJI JEDVA PREZIVLJAVAJU,I KAO NESTO /PRED/PRODAJU NA ULICAM GDE IH BUKVALNO ~TERORISU,PROGANJAJU I HAPSE~ I FINANSKI IH KAZNJAVAJU /!/, HAPSE I PRIVODE KOMUNALNI POLICAJCI!NORMALNO DA BI NAPUNILI GRADSKE KASE I OPRAVDALI POSTOJENJE ZBOG GRADSKIH LOKALNIH MOCNIKA!

Odgovori


Gost

#20 Re: Berati Metus

2012-09-19 19:34:45

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus

Drago mi je kako si ovo strocio prijatelju ;) Uros

komunalna policajka

#40 Re: Berati Metus

2012-09-22 14:45:47

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus

Ti sto si deklarisani rom bi trebao da znas koliko je roma zaposleno i radi u komunalnoj policiji i svaki dan je na ulici i "bori se sa vama jadnim romima",sram da te bude! ako su oni mogli da zavrse skole i da se zaposle u jednoj drzavnoj firmi za platu a ne da "cigance" na ulici onda i ti "jadni rom" mozes isto to, samo je pitanje ko sta hoce i sta mi je lakse! sram da te bude ! ! ! !

Prvi Maj

#53 лицемеру

2012-10-09 13:55:56

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus

КАНДИЛО ВЕРЕ

Зли ветрови ударили су са свих страна на тебе, Србине брате, осећаш ли? Видиш ли? Чујеш ли? Хоће да прекину везу твоју са родитељима твојим, са прецима твојим, са славом твојом. Хоће да ти искидају основу живота твога, на којој си ти поткан и уткан. Хоће да те одвоје од струје светлости и силе, која ти се спуштала у душу с неба и која те уздизала к небу. Хоће да те оставе у тами крајњој, без кандила и без пламена божанског што ти Створитељ твој дарова кроз претке твоје и кроз цркву твоју.

Љубав Божја према роду људском, јер "Бог тако заволе свет да је Сина Свога Јединородног дао за њега." (Јн. 3, 16)

Још је страшнија Исусова слика лицемера, који су "као окречени гробови, који се споља видје лијепи, а унутра су пуни костију мртвачкијех и сваке нечистоте" (Мат. 23, 27).

"Кажем вам, да ако не буде ваша правда већа него књижевника и фарисеја, нећете ући у царство небесно" (Мат. 5, 20).

Не будите лицемери као они, и не чините правду своју пред људима колико да вас људи виде, "иначе плате немате од Оца својега који је на небесима".(Мат. 6, 1).

А ви не будите лицемјери, учаше Исус народ. Не будите лицемјери кад дајете милостињу него "кад чиниш милостињу, да не зна љевака што чини десница твоја" (Мат. 6, 2-3).

"Нема ништа тајно што неће бити јавно, нити сакривено што се неће открити" (Марко 4, 22). Бог ће открити кад се не надаш.

Зато што је лицемерство сатанска лаж, сатанско притворство од искони; то је коров што је Сатана посејао у сваки усев Божји на земљи: у срце људско, у дом, у брак, у друштво, у народ и државу, у политику и трговину, у тугу и весеље, свуда, свагда и у свим цивилизацијама. Ниједна цивилизација није могла искоренити коров лицемерства, а многе њих је тај коров угушио. Ако је Једна цивилизација споља блистала, као европска и јапанска, то не значи да је она угушила собом лицемерство, него само да га је вештије сакрила од неке љуске, на којима није исписано име Исуса Христа, као на васкршњим јајима балканским, него речи као: учтивост, манир, префињеност, речи од којих се демони не страше. И коров лицемерства несметано буја.

Недирајте правду, правда ће вас стићи, не указујте на друге, јер невидите себе.Порадите на себи учините другима, нетражите себи , дајте другима.

Јер су пророци и праведници бојали се Бога и ценили народ, док фарисеји и књижевници, лицемери, не боје се Бога, а народ презиру.

Помозите да овај град буде бољи и лепши, укажите другима где греше.Купујте карте, бацајте смеће, опушке и жваке у контејнере и мобилијаре, немојте пљувати по улицама, покушајте да своја возила паркирате тако да несметају никоме па ни вама, а не да слепа лица и инвалиди, мала деца са мајкама и стара лица немогу се кретати због вас. Посадите цвеће, заливејте шуме, учите људе да живимо у слози и срећи, поштујте људе који раде свој посао, па макар то били и комунални полицајци. Једино се тако може живети у заједници , у овом лепом граду, прекините са раздорима и љагањима других проверите себе и око вас па укажите другима где греше, немојте осуђивати друге јер ће те и ви бити осуђени од бога !


Anonymous

#112 Re: Berati Metus

2013-03-25 22:11:21

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus

Slusaj pederu ti si govno i treba te pocistiti metlom,ne treba nam peticija vec da se malo urazumimo. Govna smo i tu se nista nece promeniti

Noko

#131 Re: Berati Metus

2013-07-26 12:37:58

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus

Pa dal je normalno da se na ulici prodaju gace, brusevi, nozevi... na zelenjaku ne moze da se prodje od vas! I treba da ih sklanjaju... i kaznjavaju, kako se ne bi vracali.

Frantz

#170 Re: Berati Metus

2015-01-27 14:59:32

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus 

 Nema se sta komentarisati o tvom "jadnom" narodu...vi ste stostruko vece zlo od komunalne policije.

Kamo srece da vas kaznjava ta ista komunalna za stetu koju cinite kradjom bakra i sahtova.

Kostate drzavu u ogromnoj meri, kroz socijalnu pomoc (momentalno vam je uskratiti), jer ste neradnicki i prolopovski orijentisani od trenutka kad' prohodate.


Gost

#310 Re: Berati Metus

2015-01-30 09:24:56

#1: BG. BUNTOVNIK!~GANDI~ - Berati Metus 

 Mislim da je jedini način borbe protiv ove bahatosti masovno nekupovanje karata za prevoz. Koliko god da su moćni, oni ne mogu da uhapse čitav autobus. Znam da će uskoro , pod prisliom, firme svojim zaposlenima kupovati karte... Čak i ne moramo da nemamo kartu, ali možemo da odbijemo da je pokažemo. Svi, ceo autobus. Jednom, drugi put, treći put... Ništa od onoga što joj je u opisu posla komunalna policija ( jel' se to piše velikim slovom?) ne radi, a prekoračuje nadležnosti na svakom koraku. Zbog toga ih treba ukinuti!