Podrska decaku Krstanu Vukovicu!

Quoted post

Vasilije

#143 STVARNI ŽIVOT NIJE TEORIJSKA RASPRAVA

2012-11-14 01:09

#134: nuki - Re: DETE NEMA KOME DA PRIJAVI MALTRETIRANJE

Da li je moguće da NE ZNATE da prijavljivanje i najtežih krivičnih dela (sa svim dokazima), ne garantuje srećan epilog ?!

Da li ste čuli za frazu "ima jake veze, niko mu ništa ne može" ?

Da li znate koliko smo (kao društvo) ogrezli u korupciji ?

Pošto SVE TO odlično znate, nemojte se baviti proceduralnim stvarima i okrivljavati staratelje, roditelje, rodbinu, itd.

KRIVCI SU DVOJICA PUNOLETNIH KRIMINALACA I SVI NADLEŽNI U INSTITUCIJAMA KOJE SU ZADUŽENE ZA BEZBEDAN OBRAZOVNO-VASPITNI PROCES (ŠKOLA, POLICIJA, TUŽILAŠTVO,SUDSTVO).

Krstan Vuković MORA NA SLOBODU, a napadači MORAJU, posle lečenja, u pritvor !

Jedino tako, OZBILJNA DRŽAVA šalje poruku drugim KRIMINALCIMA, da ZAMENA TEZA NEĆE PROĆI i da su DECA POSEBNO ZAŠTIĆENA !!!

Odgovori


Gost

#144 Re: STVARNI ŽIVOT NIJE TEORIJSKA RASPRAVA

2012-11-14 01:15:48

#143: Vasilije - STVARNI ŽIVOT NIJE TEORIJSKA RASPRAVA

Izvini, ali vidi se da nisi ni pažljivo pročitao moje komentare niti shvatio suštinu. Nigde ne poričem sve što si u ovom postu napisao. Primeti da se proceduralnim stvarima ne bavim ja, nego Ministarstvo prosvete. To što sam predočio kakva je procedura, ne znači i da je odobravam. Štaviše, osuđujem je kao formalnost zbog koje su zaposleni u školama u stalnim makazama između roditelja/đaka i prosvetnih inspekcija/ministarstva prosvete.


Gost

#147 Re: STVARNI ŽIVOT NIJE TEORIJSKA RASPRAVA

2012-11-14 01:20:39

#143: Vasilije - STVARNI ŽIVOT NIJE TEORIJSKA RASPRAVA

A koju poruku šalje država ukoliko se oslobodi neko ko je napao nožem? Da je to način na koji deca treba sama da rešavaju probleme? Pa da svi klinci onda ponesu  hladno oružje u škole i da očekuju da će proći nekažnjeno?