Zahtev za smenu ministra pravde Nikole Selakovića

Quoted post

Сара

#17 Хвала Богу

2013-01-23 21:20

Размишљам да ли уопште треба да коментаришем ову петицију, јер је толико смешна колико и апсурдна! "Напаковали" сте министру правде гомилу глупих отпужби изврћући његове речи и интерпретирајући његове ставове и поступке како вам је воља, пошто правих аргумената за његову оставку не можете да нађете! Човек беспрекорно ради свој посао министра, образован је, стручан, културан, одмерен, поштен, достојанствен, свака реч му је на месту, и притом никога не вређа нити омаловажава! Грешна вам душа свима који га нападате, какве сте ви патриоте кад покушавате да уништите оно што вреди у нашој земљи Србији?! Хвала милом Богу да је гдин. Селаковић дошао на место министра правде, и дај Боже да има више овако квалитетних људи попут њега да воде нашу земљу, Србија би лакше испливала из блата у које су је увалили наши корумпирани политичари.... СВА ПОДРШКА МИНИСТРУ ПРАВДЕ ГДИНУ. НИКОЛИ СЕЛАКОВИЋУ!!!

Odgovori

Mimi

#19 Re: Хвала Богу

2013-01-24 11:54:56

#17: Сара - Хвала Богу 

Saro,

Sama cinjenica da je asistent Selakovic oduzeo od studentkinje flasicu vode hrvatskog proizvodjaca i bacio je u kantu za otpatke pokazuje da nije ni kulturan ni odmeren, jer neko ko je takav ne bi sebi dozvolio da prisvaja tudju imovinu, pa makar to bila obicna flasica vode (koja ipak nije bila sasvim obicna za Selakovica), pri tom zloupotrebljavajuci svoj polozaj asistenta. Da je covek kulturan i odmeren, on bi na sopstvenom primeru pokazao ekonomski patriotizam, tako sto je , recimo, mogao da zavrne rever svog sakoa i da pokaze npr.etiketu "1.maj Pirot",a ne da se pravi pametan tako sto licemerno srbuje po fakultetu i matretira studente. Takav covek nije ni kulturan ni odmeren ni dostojastven , na kraju krajeva ni posten.

Po mom misljenju, mesto Ministra pravde treba da pripadne nekome ko ima mnogo vise profesionalnog i zivostnog iskustva. Selakovic je za mene isto sto i Malovicka, marioneta koja izvrsava, ne pitajuci se pri tom kakve posledice njihovo delovanje moze da ostavi , pre svega, na obicne ljude.

Da, valjacemo se i dalje po blatu srpskog pravosudja, ako Selakovic ostane ministar pravde.