Zemunske Web kamere

Quoted post

Sikirica

#4 VELIKI BRATE SREDI LIDO!!!

2013-02-16 02:08

Ovo je cista glupost! Pravite velikog brata. Za Zemun nema ko nije cuo. Ako neko hoce da ga vidi bolje da dodje i nek se ko covek proseta ulicama, kejom, pijacom. Neka vide Gardos kulu i da sad ne nabrajam. Tako je bolje i za sam grad pojacao bi se turizam, mozda bi neko cak i investirao u grad. Bolje sredite lido nego sto hocete da postavite kamere. Treba pametno investirati a lido je idealna prilika za to.

Odgovori


Gost

#8 Re: VELIKI BRATE SREDI LIDO!!!

2013-02-18 16:00:04

#4: Sikirica - VELIKI BRATE SREDI LIDO!!!

Sekirice  - za dosta predloga si u pravu. Treba investirati u Zemun, u razvoj turizma srediti Lido i sugurno bi uz kafu našli još stotinu stvari koje bi mogli da unapredimo.
Ali....   Postavka jedne webkamere je toliko smešno jeftina u odnosu na sve ostale investicije. A svaku šansu treba iskoristiti. Možda se nekome i svidi pogled sa gardoša na Dunav pa odluči da investira u Lido, nove marine....
Sigurno se ne bi trošile silne pare u svetu na marketing da ne donosi rezultate - a ovo je stvarno jeftino.
A i sa naslovom tvojim se slažem. Trebaju nam kamere sa širokim planovima gde ćemo videti lepote Zemuna i prirode a ne slike za MUP :)

Vesely

#9 Re: VELIKI BRATE SREDI LIDO!!!

2013-07-30 17:56:41

#4: Sikirica - VELIKI BRATE SREDI LIDO!!!

Brate,ima nas rodjenih u Zemunu u kome smo ziveli vise od 30 godina,kome su tu rodjeni otac,majka, baba i deda a vise ne zivimo tu vec na raznim stranama sveta i nekad bi rado videli uzivo rodni grad.Jer prva ljubav zaborava nema - JEDNOM U ZEMUNU,ZAUVEK SA ZEMUNOM U SRCU.