Gradonačelniku Novog Sada: Zahtevamo otkaz za Stenove ubice

Radnici Javnog komunalnog preduzeća Zoohigijena i veterina Novi Sad uhvatili su dobroćudnog malog psa Stena 15. jula 2015., a već sledećeg dana troje veterinara Zoohigijene i veterine Novi Sad donelo je odluku da Stena ubiju, pod izgovorom da je agresivan.  

Zahtevamo da ovaj monstruozan zločin bude najstrožije kažnjen i da veterinari koji su ubili Stena dobiju otkaz jer ne zaslužuju da rade sa plemenitim životinjama, psima.  

Sten je bio mali dobar pas koga je puno ljudi hranilo, imao je kućicu, a prošle godine Zoohigijena i veterina ga je kastrirala i vratila na stanište!   Zašto je Sten morao da umre? Nijedan pas nije zaslužio da se veterinari igraju njegovom sudbinom i određuju kada će da umre!  

Mi kao građani koji finansiraju rad Zoohigijene i veterine Novi Sad zahtevamo da se utvrdi da li je ubijanje pasa uobičajena praksa u tom javnom preduzeću i da se spreči samovolja koja dovodi do nevinih žrtava.  

Podržite svojim potpisom ovaj zahtev, kopirajte ga i šaljite gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću na email:milos.vucevic@novisad.rs

 

 

 


hocemo policiju za zastitu zivotinja    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem hocemo policiju za zastitu zivotinja da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook