Hoćemo otvaranje Cetinjskog azila za napuštene životinje

Na teritorije opštine Cetinje, Crnogorske Prijestonice, sve više je napuštenih pasa i mačaka. Neodgovorna i sebična dvonoga bića 'ladno izbace na ulicu  dotadašnje ljubimce, ali ne samo iz Cetinja - puno više ih je iz drugih gradova, kojima je lakše da što dalje ostave prijatelja. Ne rijetko se dešava da keruša koja je upravo pred porođaj, završi u prigradskim naseljima Cetinja. Kola koja ih dovoze su različite registracije, iz skoro svih gradova u CG. Neophodno je naći način da se tom divljanju stane na put, počinioci kazne, a nesrećne životinje zbrinu u što bolje prihvatilište. DAJTE GLAS ZA OTVARANJE CETINJSKOG AZILA ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE (ZA PSE I ZA MAČKE)! DAJTE GLAS ZA OPŠTE DOBRO, ZA HUMANOST!

Mirjana Aleksandrova Rajković    Kontaktirajte autora peticije

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Proverite svoje prijemno poštansko sanduče (i fasciklu za neželjenu poštu).