Izmestiti migrante iz centra Beograda

Migrante najčešće vidjamo U parku ispred Ekonomskog fakulteta, i u parku ispred Lastine autobuske stanice. Postoji više razloga zbog kojih bi trebalo da se izmeste, a najznačajniji od njih je svakako to što migranti neretko prepadaju studentiknje ekonomskog fakulteta. Studentkinje tvrde da su sve učestalija dobacivanja, i da se neretko dešava da ih migranti citiram ,, udare po stražnjici'' što je nedopustivo. Pored toga tu su i higjenski razlozi. Celim parkom oseća se nepodnošljiv smrad. A donekle njihov boravak ugrožava i turizam jer prvo što ugledate kad udjete u našu prestonicu su upravo migranti, i to nije baš prijatan i ugodan prizor i miris koji želite ukoliko krenete negde na odmor. Smatramo da kada već borave u našoj zemlji ne treba da ugrožavaju naš mir i naše svakodnevne aktivnosti, te ih stoga treba premestiti na manje naseljena mesta, i obezbedtiti im uslove za normalan boravak u zemlji.