Izmena radnog vremena Predškolske ustanove "Dečja radost", Pančevo

Mi, roditelji, koji radimo po evropskom standardu "od 9 do 5" u Pančevu i u Beogradu zahtevamo da se izmeni radno vreme u velikim vrtićima Predškolske ustanove "Dečja radost" u Pančevu. Sadašnje radno vreme završava se u 16:30 časova što nas, roditelje, onemugućava da dolazimo po svoju decu. Angažovanje "baka servisa" i ostalih dodatno se komplikuje pooštrenim merama saobraćajnih sankcija za ne posedovanje sedišta za dete u kolima kojima se ono prevozi. Molimo donosioce odluka da prilagode roditeljima radno vreme Ustanove i promene ga tako da roditelji mogu do 18h da dođu po svoju decu.

Vladana Cvijanović    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju