Najostrije osudimo brutalnu smrt petnaestomjesečnog Pavla Jovovića

Nermin Šišić (28) i Jelena Jovovic (34) ostace ka crni primjer brutalnog ubijanja nejakog Pavla. Narod mora najostrije osuditi ovaj dogadjaj i tim cinom staviti do znanja svim buducim monstrumima da i ne pomisljaju da urade nesto slicno. Mali Pavle neka pociva u miru medju Andjelima a nase je da ovo osudimo ako mu vec ne mozemo vratiti zivot. Hvala Vam!

 

"Do saznanja o navedenim krivičnim djelima službenici CB Podgorica su došli tako što je juče, 04.02.2018. godine, Stanica za dežurstvo CB Podgorica obaviještena od strane medicinskog osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici da je osoblje ovog Zavoda iz ulice Radosava Burića u Dječiju bolnicu KCCG transportovalo maloljetno dijete muškog pola staro 15 mjeseci sa vidljivim tragovima nasilja. Postoje osnovi sumnje da su N.Š. i J.J. izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret na način što je N.Š. u dužem periodu fizički zlostavljao maloljetno dijete staro petnaest mjeseci, sina nevjenčane supruge J.J, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, 05.02.2018. godine, preminulo na odjeljenju Dječije bolnice KCCG", navodi se u policijskom saopštenju.


Vukman Belojevic ( RENOME RADIO)    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Vukman Belojevic ( RENOME RADIO). Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook