NAJSTROŽA KAZNA ZA MONSTRUMA KOJI JE DO SMRTI TUKAO ŠTENE

Jutros su mi ubili stene od 4 meseca,tukli su ga do smrti samo zato sto je na 15 minuta izasao iz dvorista!

Bili smo po svim veterinarskim stanicama,u policiji,veterinarskom zavodu,komunalnoj policiji I SVI NAM OKRECU LEDJA. JA VAS MOLIM NAJISKRENIJE,POMOZITE MI DA OVOM MONSTRUMU STANEM NA PUT.Hajde da potpisemo peticiju,da uradimo nesto,mnogo sam volela ovog malog andjelcica! Molim vas,POMOZITE MI! trudna vlasnica,Aleksandra Dimitrijević.Kako se sve odigralo:Stene je,sa moja druga dva psa izaslo iz dvorista,razvalili su neku kapiju iza kuce. Otisli su u polje,a preko polja kod komsije. Dva psa smo dozvali i uspeli su da se vrate,on je jadnicak ostao. Moj verenik je otisao da ga trazi jer ja ne mogu,trudna sam... I zatekao je komsiju kako sekirom udara psa do smrti. PAS JE BIO UMILJAT,SAMO 4 MESECA JE IMAO,MRAVA NE BI ZGAZIO... Usao mu je u dvoriste,ne poricem...Ali samo da je otvorio kapiju i malo ga pojurio,izasao bi,ZASTO JE MORAO DA GA UBIJE ?!

U pitanju je covek koji se zove ****************, zivi u Malom Gradistu,opstina Malo Crnice,okolina Pozarevca. On je ubica!!!

DANAS PAS,SUTRA NECIJE DETE!

PODELITE PETICIJU,UDJITE NA MAIL POTVRDITE POTPIS,HVALA

Tamara Damljanović    Kontaktirajte autora peticije