Obnovimo igralište u gradskom parku!

Gradski park je oaza mira. Naš omiljeni deo grada. Leti je pun dece, mladih, penzioner... On pripada nama. Do pre par godina imali smo prelepo dečije igralište. Nesavesnim ophodjenjem prema mobilijaru od strane naših sugradjana, uništen je brodić kome su se sva deca radovala. Sa nadom u novo rukovodstvo grada Čačka, koje je do sada pokazalo da ima sluha za potrebe gradjana, pokrećemo inicijativu za "Obnovu igrališta u gradskom parku". Molimo privrednike i sve dobre ljude da se uključe u akciju i našoj deci obezbede igralište koje će im probuditi maštu i nasmejati lica. "Inicijativa za Čačak"20170510_212030.jpg
20170510_205143.png

Inicijativa za Čačak    Kontaktirajte autora peticije