PARKING OKO (IZVAN A NE UNUTAR) BLOKA 28

Stanovnici bloka 28 na Novom Beogradu poslednjih godina se suočavaju sa sve većim problemom parkinga. Osim što se povećao broj automobila po domaćinstvu, veliki broj parking mesta koriste zaposleni u okolnim poslovnim zgradama koje su nikle u poslednjih nekoliko godina. 

Žitelji su prinuđeni da vozilima ulaze unutar bloka (gde je zabranjen saobraćaj) i tu ostavljaju automobile nadomak parkova ili na zelenim površinama. 

Tražimo od nadležnih gradskih službi da u prstenu IZVAN bloka 28, naprave još parking prostora kako bi se rasteretila unutrašnjost bloka, te ponovo postala bezbedna sredina za žitelje i decu koja pohađaju Osnovnu školu "Radoje Domanović", ali i jednog državnog i nekoliko privatnih vrtića. 

 Takođe, tražimo da se ponovo postavi pripadajuća saobraćajna signalizaciju koja ukazuje da je unutar bloka ZABRANJEN SAOBRAĆAJ i da je reč o zoni škole, i na nekoliko mesta postave fizičke prepreke (koje hitne službe mogu privremeno da pomere), kako bi se saobraćaj onemogućio u zonama gde se deca igraju ili pešače ka školi. 


Milica Spasić    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Milica Spasić. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook