Peticija o izmeni zakona za zatamnjena stakla

Mi, građani Srbije zahtevamo od predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić i članova vlade da donesu izmenu zakona o zatamnjenim staklima. 

Nigde u svetu zatamnjena stakla nisu zabranjena sem u Srbiji. Gradjanj koji su svoje automobile zatamnili pre novog zakona o bezbednosti saobracaja se izlazu duplim ako ne i vecim troskovima zbog novog zakona.  Kazne za zatamnjena stakla koja nemaju atest su prevelike. Mnogo vise automobila koji su neispravni se voze nasim putevima i mnogo vise ugrozavaju saobracaj od “zatamnjenih vozila” 

O kvalitetu puteva ne treba nista pisati. Glava u torbi gde god se krene, pogotovo posle zimskog perioda.

Ljude kao sto policija i zakon trazi se ne kriju iza tamnih stakala nego se voze javno i slobodno krecu Srbijom bez ikakvih problema. 


Vozaci u Srbiji    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook