Peticija protiv GM hrane

O genetski modifikovanim organizmima - http://www.mediafire.com/view/?qvzbz8o5j9wesa8

Deset razloga zašto GM hrana ne može prehraniti svet - http://www.mediafire.com/view/?x8o6715xqkwmmht

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Srbija ima dovoljno resursa za proizvodnju hrane na konvencijalni način ili za organsku proizvodnju, i treba da ostane slobodno područje bez GMO.

Važan razlog zbog kojeg Srbija ne treba da dozvoli uzgoj genetski modifikovanih proizvoda je taj da još uvek nema dovoljno pouzdanih i nezavisnih naučnih istraživanja o neškodljivosti tih organizama i hrane proizvedene od tih sirovina.

Većina svetske populacije je protiv GMO-a, a istraživanje urađeno pre nekoliko meseci u Srbiji pokazalo je da je preko tri četvrtine od ukupnog broja ispitanika protiv genetski modifikovane hrane.

---------------------------------------------------------------------------------STOP GMO--------------------------------------------------------------------------------

Peticija  pokrenuta od strane  Unije srednjoškolskih učeničkih parlamenata grada Pančeva i picerije i sendvičare "Prkos".

 

 

 

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Milan Lazic da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook