PETICIJA PROTIV POSKUPLJENJA ODVOZA SMEĆA ILI OSTAVKA GOSP. DAVORA VIĆ

Molim da potpišete ovu peticiju!

Ovom peticijom želimo da se ukine Odluka o povećanju cijena Unikoma za odvoz smeća u 2019.g.

U koliko cijene ne ostanu na razini 2018.g. zahtijevamo da  gosp. Davor Vić podnese ostavku. Tim više što je i sam izjavio  da je voljan dati svoj potpis za ostavkom.

Kada god treba povećati budžet, poseže se u džepove građana. Nije krivica na građanima što politika grad unazađuje, gase se mnoga  radna mjesta, mladi napuštaju bezperspektivni grad i odlaze u druge zemlje.  Unikom je iz tih razloga ostao ne samo bez djelatnika, već i bez određenog prihoda. Kako bi riješio taj problem, vrlo domišljato, piseđepu naše džepove.  Svjesno nam uskraćuje dva odvoza smeća mjesečno, uz istu cijenu.  Ako želimo da nam se smeće odvozi 4 puta, da se ne davimo u smeću, gospido izvo kao do izvolite platiti duplo.  

Na taj način, gosp. Vić dodatno zadire u naša ionako malena primanja, ako čovjek uopće ima tu sreću da radi ili je u mirovini!

Osim toga, stvorena je ozbiljna prijetnja za ekološku katastrofu, jer su stvoreni svi uvjeti za bujanje DIVLJIH DEPONIJA, što će se zasigurno dogoditi.

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ana Bise da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook