Peticija radi prekidanja resavanja problema "pasa lutalica" putem eutanazije i smestanja u azil

Zbog prethodne neuspesne peticije,nastavilo se ubijanje neduznih pasa i macaka. Ali,novom peticijom uz pomoc naroda Novog Pazara trebalo bi da dodje do promena. Novom peticijom drugacije ce se postupati,jer navodim primer od 25.maja 2018.godine kada je u perodu od 7:20 min uhvacen pas blizu bolnicke ustanove,tacnije sluzbe za patologiju i internu medicinu od strane sintera. Pas ispustao toliko jake krike zbog uplasenosti,da se to moglo uperediti sa mucenjem coveka.Pre grubog bacanja u kavez,najpre je bio maltretiran,sutiran i bacan na zemlju. Za takvim vandalistickim nacinom "resavanja problema pasa lutalica" normalno da je pas pokazivao znake agresivnosti radi samoodbrane.Inace taj prizor gledali su i ucenici Medicinske skole,a verujem i osoblje i pacijenti internog odeljenja.Navescu i jos jedan primer pasa iz Obliznjeg gradskog parka,gde psi provode vreme. Oni prilaze ljudima,umiljati su i dragi,ne pokazuju nikakve znake ugrozenosti,osim naravno ako nisu izazvani necim,ali ipak ne bi naskodili coveku. Nakon ovih reci nadam se da ce ljudi dobro razmisliti u vezi ovoga. Moje oci su videle ovaj teski prizor i ne mogu da ostanem ravnodusna,a ne zelim ni vi da ostanete hladnog srca. Molim sve ljude dobre volje koji imaju srca za ova neduzna bica,da nam se pridruze u borbi protiv oduzimanja zivota i maltretiranja,jer na kraju krajeva i oni su stanovnici ovog grada. Bica koja zive pored nas. A odakle nama pravo da oduzimamo zivot jos jednom bicu?


Borba za prava zivotinja    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Borba za prava zivotinja. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook