PETICIJA ZA ASFALTIRANJE I REKONSTRUKCIJU POSTOJECEG PUTA IVANJICA ODVRACENICA

Pokrecem peticiju za rekonstrukciju postojeceg kao i asfaltiranje neasfaltiranih delova puta na relaciji Ivanjica Odvracenica, jer smatram da je buducnost Ivanjice razvoj turizma, koji je od izuzetnog znacaja ne samo za lokalno stanovnistvo vec i za nacionalnu ekonomiju.

Da bi se preslo sa reci na dela i da bi osigurali buducnost etno i eko, agro, lovnog, zdravstvenog, sportsko rekreativnog, kulturnog, edukativnog, i avanturistickog turizma mora se resiti pitanje ovog infrastrukturnog dela, jer je on najbitniji za dalji napredak.

Ideja je i podizanje svesti gradjana o razvoju ruralnog turizma, odnosno da se formiraju eko etno sela koja su savrsena za opustanje, omogućavaju beg iz užurbane svakodnevnice, gradske vreve, stresnog i burnog radnog dana, u seosku gostoljubivost, okruženi autohtonom domaćom hranom.IMG_20170826_1326161.jpgIMG_20180812_104835.jpg


Marija Bisevac    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Marija Bisevac da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook