PETICIJA ZA HITNO REŠAVANJE PROBLEMA PSA LUTALICA U NOVOM PAZARU!


  • FB_IMG_1538751682440.jpgU poslednjih godinu dana sve je vise psa lutalica! Ima ih na hiljade! Svakodnevno napadaju na razne lokacije u gradu! Čopor pasa lutalica, koji ovih dana šetaju centrom Novog Pazara i mahalama, veliki su problem za sve stanovnike ove opštine! Samo u poslednjih godinu dana na hiljade prijava i raznih slucajeva napada psa lutalica na gradjane!

  • Naša opština od nastanka ovog problema nema regulisan mehanizam za uklanjanje pasa lutalica sa gradskih ulica. Peticiju pokrecemo s nijetom da bi skrenuli pažnju svim nadleznim institucijama. Ovaj podatak govori o tome, da je lokalni parlament Novog Pazara usvojio Program za smanjenje broja pasa lutalica, a u tom dokumentu je navedeno da na teritoriji ovog grada postoji oko 1.500 napuštenih pasa, čiji broj se tokom godina uvećavao, a samim tim i broj napada na ljude. 

  • Hoćemo li čekat da se nešto desi nekom djetetu pa posle kukat, zapomagat, slikat, snimat, davat intervjue ili nešto konkretno uradit?
    Da li će se prebacivati s odgovornosti na odgovornost ili će se nešto konkretno uradit i grad odahnut od psa lutalica! 


  • TRAZIMO BRZU REAKCIJU NADLEŽNI ORGANA DA REAGUJU U STO KRACEM ROKU I DA STO PRIJE PRONADJU REŠENJE ZA PSE LUTALICE! 

  • Ovom peticijom pocinje prikupljanje online potpisa, prikljuci se i TI ovom velikom velikom problemu! 

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem PAZARCI da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook