Peticija za naplatu poreza PINK-u ili njegovo ukidanje

S obzirom da je drzava donela zakon o sudskim izvrsiteljima, trebalo bi da tako i postupa, a ne da pravdu primenjuje selektivno. PINK je jedan od najvecih poreskih duznika u ovoj drzavi. Ko ne veruje neka procita na :

Zasto ondami obicni gradjani placamo porez i takse ? Da bi gledali ,,Farmu''  i jos da bi nam neko ispirao mozak. Svako u ovoj drzavi MORA da placa porez i da radi svoj posao onako kako pise u zakonu.

Gde su sad sudski izvrsitelji da to naplate ?

Takodje bi korist bila visestruka jer bi se od tih para mogle napraviti bolnice, nabaviti medicinski aparati, otvoriti vrtici i slicno.  A i narod bi bio verovatno malo pametniji jer im mozak nece biti toliko ispran realitijima i imace vise svesti o realnosti da se u ovoj zemlji nesto treba promeniti i da se zakni moraju postovati.