Peticija za oslobadjanje Mrvic Petra (uhapsen zbog lecenja majke uljem kanabisa)

Postovani

Petar Mrvic je uhapsen samo zato sto pomaze majci u borbi protiv opake bolesti karcinoma u poodmakloj fazi ,majka koja ne spava od bolova godinu dana i jedino sto joj pomaze je ulje kanabisa ,ulje koje su nasli koristi iskljucivo bolesna majka.Produzen mu je pritvor na 30 dana i u CZ ,decko koji nema nikakav dosije niti saobracajni prekrsaj za 39 godina zivota,fakultetski obrazovan ,strucnjak za IT,ne pije i ne pusi .Obrazlozenje zato sto moze da ponovi delo jer je majka bolesna!!!!.Pomazes najrodjenijem da mu ublazis bol i patnju i nista vise a ispadnes kriminalac .Molim Vas za svaki vid pomoci ko moze.
Hvala

Branislav Mrvic    Kontaktirajte autora peticije