Петиција за хитну и неопозиву оставку републичке јавне тужитељке, г-ђе Загорке Доловац

  Захтевамо хитно подношење оставке од стране г-ђе Загорке Доловац, са места републичке јавне тужитељке због несавесног обављања посла.

Сматрамо да је управо она најодговорнија за тренутно неподношљиво стање у друштву јер се налази ако не и на најважнијој јавној функцији у држави. Пасивна, као да се не меша превише у свој посао, не реагује адекватно ни на један горући проблем од јавног значаја који би се могао и морао сматрати као хитан за решавање. Држава је огрезла у корупцији и криминалу, посебно у највишим државним нивоима због којих су тренутно организовани масовни протести на улицама од стране народа и поред тога се не оглашава и не реагује. Годинама нико није позиван на одговорност због пљачке у држави, а камоли да је већ процесуиран. Само је ово већ довољно за њену оставку а да не помињемо случајеве као што су : Кршење Устава потписивањем Бриселског споразума а потом и преговори о разграничењу са Косовом, лажне дипломе, крађе беба, извршитељи, хелихоптер, Швајцарци/ кредити, одузимање државног земљишта и давање на дугорочни закуп страницима, отимање пензија од стране државе, случајеви мобинга, цензура медија, узурпација природе, посебно река, константне крађе избора, таласи обрачуна криминалаца по улицама и убиства, забрињавајућ пораст породичног насиља и саобраћајних несрећа, отимање малина кроз уцене, ненаменско трошење из буџета кроз јавне набавке : куповину расвете, фонтана, телевизија, станова у Бугарској, афера "тетка из Kанаде "и још много, много тога..

Обзиром да горепоменута госпођа очигледно нема трунке морала а ни храбрости (што је трагично да неко такав буде на том месту) да сагледа целокупну ситуацију у земљи и  тако покаже елементарну вољу да нешто промени (или сама поднесе оставку) потписници ове петиције од ње траже само једно  - њену хитну и неопозиву оставку!

f029357df7563af836b5ba6569ce0a53.jpg.


Ivan Veljković    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ivan Veljković da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook