Peticija za skupštinske prenose u B.Topoli

Poštovani sugrađani!Iz budžeta Opštine  Bačka Topola se izdvajaju velike svote za javno informisanje (15 miliona RSD !), a do javnosti ne dospe skoro pa ništa. U planu je modernizacija i opremanje skupštinske sale sistemom za elektronsko vođenje sednica. Sad je vreme da se traži da se u opremanje uključi i mogućnost živog prenosa skupštinskih zasedanja. Naravno, nezainteresovani građani ne moraju ni dalje da gledaju prenose, ali oni koje zanima bi mogli da prate raspravu o temama koje su na dnevnom redu od svoje kuće. Javne rasprave bi takođe mogle da se prenose, i da se od kuće postavljaju čak i pitanja. Takođe, mnogi stanovnici naše opštine su dodatno u neravnopravnoj situaciji time što ne žive u Bačkoj Topoli, pa treba da putuju na skupštinska zasedanja ako ih neka tema zanima. Omogućavanjem prenosa zasedanja bi moglo da se iz komocije doma, uz možda jutarnju kafu prate zbivanja i sa pametnog telefona.. Molimo vas, podržite Našu Peticiju da se prenose skupštinska zasedanja i javne rasprave!Istinu na videlo!

Peter Červenak Poslanik SO B.Topola    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju