Peticija za skupštinske prenose u B.Topoli

Poštovani sugrađani!Iz budžeta Opštine  Bačka Topola se izdvajaju velike svote za javno informisanje (15 miliona RSD !), a do javnosti ne dospe skoro pa ništa. U planu je modernizacija i opremanje skupštinske sale sistemom za elektronsko vođenje sednica. Sad je vreme da se traži da se u opremanje uključi i mogućnost živog prenosa skupštinskih zasedanja. Naravno, nezainteresovani građani ne moraju ni dalje da gledaju prenose, ali oni koje zanima bi mogli da prate raspravu o temama koje su na dnevnom redu od svoje kuće. Javne rasprave bi takođe mogle da se prenose, i da se od kuće postavljaju čak i pitanja. Takođe, mnogi stanovnici naše opštine su dodatno u neravnopravnoj situaciji time što ne žive u Bačkoj Topoli, pa treba da putuju na skupštinska zasedanja ako ih neka tema zanima. Omogućavanjem prenosa zasedanja bi moglo da se iz komocije doma, uz možda jutarnju kafu prate zbivanja i sa pametnog telefona.. Molimo vas, podržite Našu Peticiju da se prenose skupštinska zasedanja i javne rasprave!Istinu na videlo!


Peter Červenak Poslanik SO B.Topola    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Peter Červenak Poslanik SO B.Topola. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook