Peticija za smenu Krstajića, Stanojevića i Nađa!

Posle desetina skandaloznih izjava i "muljanja" sa transferima, kao i posle isterivanja iz kluba ljubimaca Grobara, Moreire i Klea, i bruke u kvalifikacijama za evropska takmičenja - vreme je da se foliranti najure iz Partizana. U današnjem Partizanu nema mesta za jednog Mocu Vukotića koji u crno-belom dresu odigrao 802 utakmice i dao 306 golova, baš isto kao što u propaloj Zvezdi nema mesta za Džaju. Današnji Partizan je samo malkice uspešnije ogledalo Zvezde. A i jedni i drugi su samo trgovačka preduzeća čiji trenutni treneri, sportski direktori i predsednici misle samo tri meseca unapred i još više zakopavaju srpski fudbal na dno evropskog kvaliteta! Posle lažnih izjava Stanojevića, Nađa i Đurića o dolasku Mpele i Šabalale, kao i posle lansiranja lažne vesti o pregovorima sa D' Alesandrom - vreme je da lažovi odu! Na kraju je došla ova UVREDLJIVA izjava jednog prosečnog igrača (Krstajića) o legendi Barselone, Brazila i svetskog fudbala!!!