Peticija za uredjenje plaže u Laćarku

21736_831476010263351_6461986825490837520_n.jpgPoštovani Laćarci,
Došlo je vreme da se pređe sa reči na dela. Bez obzira što lokalna samouprava baš i nema razumevanja za probleme i dešavanja u našem selu to ne znači da ćemo odustati, čak suprotno. Danas smo osnovali online peticiji sa namerom da se nadležnima skrene pažnja na sramotu zvanu plaža u našem selu. Suludo je da u 21. veku meštani najvećeg sela Srbije nemaju uređen prilaz i samo plažu, zato ko god deli naše mišljenje neka potpiše i zamoli svoje prijatelje i poznanike da potpišu peticiju. Budite uvereni da će u slučaju većeg broja potpisa ova peticija otići na pravu adresu.

Laćaračke vesti    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju